2019-08-15 02:19:30
Φωτογραφία για Porsche Cayenne
Η Porsche παρουσιάζει την κορυφαία έκδοση της Cayenne και Cayenne Coupe, με κωδικό Turbo S E-Hybrid. Η συνδυαστική ισχύς της Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid φτάνει αισίως

τους 680 ίππους. Για την απόδοση φροντίζει ένας τετράλιτρος V8 twin-turbo θερμικός κινητήρας με ισχύ 550 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο οκτώ σχέσεων αυτόματο κιβώτιο Tiptronic. Επίσης η συνδυαστική ροπή αγγίζει τα 900 Nm, μόλις από τις 1.500 rpm. Ο ηλεκτροκινητήρας συνεργάζεται με μία μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 14,1 kWh, με την φόρτισή της να ολοκληρώνεται σε 2,4 ώρες, σε δίκτυο 400V/16A ή έξι ώρες σε οικιακό ρεύμα 230V/10A. Σε πλήρη φόρτιση, το αυτοκίνητο να έχει τη δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για απόσταση που αγγίζει τα 40 km και με ταχύτητα έως και 135 km/h. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, τόσο η Cayenne, όσο και η Cayenne Coupe χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία του 0-100 km/h, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 295 km/h.


Στη βασική έκδοση η Cayenne Turbo S E-Hybrid θα προσφέρεται με ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών σχεδίασης «Aero», κεραμικά δισκόφρενα, το σύστημα PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control Sport) σε συνδυασμό με το PTV Plus (Porsche Torque Vectoring Plus), Power Steering Plus και Sport Chrono Package. Από το μενού δεν λείπει φυσικά η αερανάρτηση PASM, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα φώτα τεχνολογίας matrix, το Head-Up Display, το σύστημα Night Vision με τη θερμική κάμερα και το InnoDrive που περιλαμβάνει ενεργό cruise control με πρόσθετες και καινοτόμες λειτουργίες, όπως τον εντοπισμό των ορίων ταχύτητας και τα χαρακτηριστικά του δρόμου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ