2019-08-15 15:05:35
Φωτογραφία για Η Apple απαντά επίσημα γιατί μπλοκάρει την πρόσβαση στην υγεία της μπαταρίας αν αλλάξουμε μόνοι μας την μπαταρία
Η Apple αποφάσισε να αντιδράσει στην περίπτωση αλλαγής μπαταρίας στο iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR από μη πιστοποιημένο service. Το iFixit ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το iOS αποκλείει την πρόσβαση στην υγεία της μπαταρίας εάν δεν έχει αντικατασταθεί από την Apple ή εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της.  

Σήμερα, η Apple απαντά (ξεχνώντας σκόπιμα ότι η συσκευή μας ανήκει) ότι θέλει να εξασφαλίσει τους πελάτες, ώστε να μην έχουν καποια κακή έκπληξη με την μπαταρία τους αν την αλλάξουν μόνοι τους. Εδώ είναι η δήλωση του κατασκευαστή:

«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των πελατών μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι μπαταρίες έχουν αντικατασταθεί σωστά. Υπάρχουν τώρα περισσότερα από 1.800 εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης της Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την πρόσβαση των πελατών μας σε ποιοτικές επισκευές.

"Πέρυσι, παρουσιάσαμε μια νέα λειτουργία για την ενημέρωση των πελατών και εάν δεν μπορέσουμε να επαληθεύσουμε ότι μια νέα μπαταρία έχει εγκατασταθεί από έναν πιστοποιημένο τεχνικό μετά από την διαδικασία επισκευής της Apple δεν θα λειτουργεί
. Αυτές οι πληροφορίες είναι εκεί για να προστατεύσουμε τους πελάτες μας από τις βλάβες, χαμηλής ποιότητας ή χρησιμοποιημένες μπαταρίες που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα ασφάλειας ή επιδόσεων. Αυτή η ειδοποίηση δεν επηρεάζει την ικανότητα του πελάτη να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο μετά από μη εξουσιοδοτημένη επισκευή. "

Όπως το iFixit είχε παρατηρήσει, η αλλαγμένη μπαταρία λειτουργεί  κανονικά σε ένα iPhone XS ή iPhone XR. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η πρόσβαση στην κατάσταση της υγείας. Αυτό συμβαίνει με την παρεμπόδιση των πληροφοριών, όπως  και επίσης εάν βγάλετε μια πρωτότυπη μπαταρία στο iPhone και την ξανά τοποθετήσετε μόνοι σας. Το iphone ανιχνεύει ότι η αλλαγή δεν έχει γίνει από την Apple, εξου και το κλείδωμα των πληροφοριών στο iOS.

Μήπως θα ήταν λογικό όταν αγοράζουμε ένα iphone να ρωτάμε την εταιρία και που θα το τοποθετούμε στο σπίτια μας για φόρτιση την νύχτα?...εσείς τι λέτε για όλα αυτά?
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ