2019-08-15 19:06:15
Φωτογραφία για Ο Σπαλιάρας φεύγει για Μεξικό – Ξεκινούν τα γυρίσματα για το Netflix
Στο Μεξικό ταξιδεύει ο Γιάννης Σπαλιάρας για τα γυρίσματα ενός σίριαλ, ξένης παραγωγής, που αφορά τη ζωή του Αμάντο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στο Μεξικό, που θα

προβληθεί από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix. Ο ρόλος τον οποίο αναμένεται να υποδυθεί ο Έλληνας ηθοποιός έχει να κάνει με έναν πρώην πράκτορα της CIA ελληνικής καταγωγής.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», που τον εντόπισε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη… Πέρασα από αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα τον ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάντο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια.

Είμαι ήδη κουρασμένος, γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά. Όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά» δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ