2019-08-16 10:55:12
Φωτογραφία για Σπύρος Πούλης: Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί τους,γιατι είναι μίζεροι...
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος τόνισε πως θέλει πολύ να παίξει στην Επίδαυρο, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με ορισμένους συναδέλφους του.

 Στην Επίδαυρο έχεις παίξει;

 Όχι μωρέ, δεν με θέλουν, δεν είμαι πολύ καλός ηθοποιός για την Επίδαυρο… (γέλια). Θέλω πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, δεν το κρύβω. Μας είχε πάρει ο δάσκαλός μας, τότε, ως ακόλουθους του βασιλιά σ’ ένα έργο, κι είχα παίξει μία φορά. Έρχονται πολλοί σκηνοθέτες και μου λένε ότι είμαι ο ιδανικός να παίξω κάποιο ρόλο του Αριστοφάνη, αλλά ακόμα δεν έχω παίξει τίποτα. Θέλω πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, κι ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει, ελπίζω του χρόνου να παίξω Αριστοφάνη. Θέλω ταπεινά πράγματα, ούτε λεφτά, ούτε μεγάλες δόξες, δεν είμαι αρχομανής. Θέλω να κάνω με κέφι τη δουλειά μου, δεν θέλω γκρίνιες. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλω να δουλεύω συνέχεια μαζί τους, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί τους.


 Για ποιο λόγο;

 Δεν θέλω γιατί κάποιοι είναι μίζεροι, είναι μαλ…ες, είναι κακοί άνθρωποι, ανεβαίνουν επάνω στη σκηνή και θέλουν να τα “φάνε” όλα. Αυτό δεν μου αρέσει, θέλω ήσυχους ανθρώπους, γλυκούς, μεγαλώνω και δεν μπορώ τους άλλους, με εκνευρίζουν, δεν μπορώ γιατί ή θα παίξω ξύλο ή θα σηκωθώ να φύγω. Έτσι λέω “όχι” από την αρχή και τελειώνω.

 Δεν “πληρώνεις” την απόφασή σου αυτή;

 Όχι, γιατί είμαι στη φάση που μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και μόνος μου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ