2019-08-16 20:30:36
Φωτογραφία για Μεγάλη ταλαιπωρία για επιβάτες της Sky Express από Κω – Περίμεναν συνολικά 10 ώρες για να φτάσουν στο Ηράκλειο Κρήτης
Η εν λόγο εταιρία είναι γνωστή για τις καθυστερήσεις, ωστόσο αυτό που έγινε εχθές δεκαπέντε Αυγούστου δεν έχει προηγούμενο!

Επιβάτες με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης (μέσω ενδιάμεσης στάσης στην Ρόδο) έκαναν δέκα ώρες για να φτάσουν στον προορισμό τους, περιμένοντας στο αεροδρόμιο της Κω 4 ώρες και στο αεροδρόμιο της Ρόδου άλλες 4:30 ώρες. Οι επιβάτες από Κω για Κρήτη ήταν συνολικά τέσσερις και συνεχώς τους είχαν στην αναμονή μέχρι που τους είπαν ότι δεν ξέρουν αν φτάσει στην Ρόδο γιατί… είναι αεροπλάνο!

Ενώ η αναχώρηση για Κρήτη από την Ρόδο ήταν προγραμματισμένη στις 7:15 η πτήση αναχώρησε στις 11. Επίσης η συμπεριφορά των υπαλλήλων ήταν απαράδεκτη, έλεγαν συνεχώς ψέματα, δεν τήρησαν τίποτα από τις σχετικές νομοθεσίες για αποζημιώσεις και μετά εξαφανίστηκαν, (να σημειώσουμε εδώ ότι στα κεντρικά γραφεία μετά από επικοινωνία το έκλεισαν και δεν το ξανασήκωσαν).

Τέλος, κατά την αναχώρηση μετά από ώρες ταλαιπωρίας αναμονής στα αεροδρόμια Κω και Ρόδου, η ώρα αναχώρησης δεν ΑΛΛΑΞΕ και στο σύστημα φαίνεται πως δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση (αναρωτιόμαστε πως γίνεται αυτό).

Απορίας άξιο είναι πως τέτοιες αεροπορικές εταιρίες συνεχίζουν και υπάρχουν!

Αριθμός πτήσης: GQ – 071, GQ – 101

Αν θέλει η εταιρία Ονοματεπώνημα, θα της δώσουμε.
thegreekpost
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ