2019-08-18 10:21:52
Φωτογραφία για Την παρέμβαση του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου ζητούν στρατιωτικοί από το Καστελόριζο
Του Ηλία Προύφα

Την παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής  Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ζητούν στρατιωτικοί από το Καστελόριζο, προκειμένου να σταλούν από το υπουργείο άμυνας στο ναυτιλίας, στοιχεία των στρατιωτικών, έτσι ώστε να μπορέσουν να λάβουν τα ευεργετήματα του νόμου από το μεταφορικό ισοδύναμο.

Συγκεκριμένα στέλεχος που απέστειλε επιστολή στο kranosgr γράφει χαρακτηριστικά, Καλημέρα σας, είμαι  στρατιωτικός που υπηρετεί στο Καστελόριζο (Μεγίστη) και θα ηθελα να αναδείξετε το θέμα που αφορά την ενταξη και του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στα νησιά στο ευεργετημα που αφορα στο μεταφορικό ισοδύναμο. Απο τον Απριλιο του 2019 εντάχθηκαν ως δικαιουχοι και οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στα νησιά (τροποποίηση του νόμου 4551/2018 (Νόμος 4606(ΦΕΚ 57/Α’/11-04-2019).

Ενώ όμως ο νόμος έχει ψηφιστεί απο τον Απρίλιο του 2019, δεν έχει εφαρμοστεί οπως προβλεπεται, και αυτο γιατί ενω απο την νομοθεσία προβλέπεται η κοινοποίηση των στοιχείων των στρατιωτικών που υπηρετουν στα νησιά απο το ΥΠΕΘΑ προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ώστε να μπορουν οι παραπάνω να κανουν εγγραφή και χρήση της υπηρεσίας κατι τέτοιο δεν εχει γίνει, ενώ και  η απάντηση που δίνει η υπηρεσια είναι οτι ούτε ο προϊστάμενος σχηματισμός δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει!!!! 

Θα σας παρακαλούσα να αναδειξετε το θέμα γιατί το οικονομικό όφελος ολων των συναδέλφων που υπηρετουν στα νησιά ειναι σημαντικό.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξανά πίσω...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξανά πίσω...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ