2019-08-18 17:00:09
Φωτογραφία για Δικάζοντας ένα φονιά και μία καθαρίστρια
Αναγνώστης: Το "θηριο" Κορκονεας ο επονομαζόμενος και ΡΑΜΠΟ της ΕΛ-ΑΣ τιμωρήθηκε για τον θάνατο του νεαρού Γρήγοροπουλου , σε 13 χρόνια κάθειρξη. Η ταλαίπωρη καθαρίστρια που παρουσίασε πλαστό απολυτήριο ΣΤ τάξεως δημοτικού σχολείου τιμωρήθηκε με 12 χρόνια κάθειρξη. Και αυτό γιατί....για να καθαρίζει σκάλες και WC χρειαζόταν πτυχίο πανεπιστημίου!!!! Εγώ δεν μέμφομαι την πρόεδρο του Δικαστηρίου που επέβαλε την υπόψη βαριά ποινή διότι εφήρμοσε το Θετικό Δίκαιο ,εφήρμοσε δηλαδή πιστά τον Νόμο. Καταδικάζω όμως "τα δικολαβίστικα"του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λαμίας για την "αισχρή"Απόφαση του σε βάρος του δολοφόνου Κορκονεα (ο χαρακτηρισμό δεν είναι δικός μου) .Θα μπορούσαν ανώτατοι δικαστικοί που εκτελούν μικτό έργο (δηλαδή εκτελεστικό και επιτελικό έργο) να εισηγηθούν την κατάργηση παρόμοιων νόμων.


Τελικά μερικοί δικαστές όταν βγάζουν αποφάσεις είναι τυφλοί; Και δεν βλέπουν..... Τουλάχιστον δεν ακούν τα βογγητά της κοινωνίας και τα κοσμικά επίθετα με τα οποία τους στολίζει ο κοσμάκης; Είναι δηλαδή τυφλοί τα τ'ώτα τον τε νουν τα τ' ομματ' ει;

Και τώρα όχι μόνο καλόπιστη κριτική αλλά και πρόταση . Με έξοδα του κράτους να δοθεί σε όλους τους εν ενεργεία δικαστές και εισαγγελείς δωρεάν ή ιστορία που αναφέρεται στην δική και καταδίκη του Κολοκοτρώνη και λοιπόν ηρώων και να παραδειγματιστούν από την σθεναρή αντίδραση των ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ-ΤΣΕΡΤΣΕΤΗ οι οποίοι δεν υπέκυψαν στις πιέσεις των Όθωναιών για καταδίκη σε θάνατο των ανωτέρω ηρώων.

Όλα τα παραπάνω με όλο τον σεβασμό για τους δικαστές που είναι πραγματικά άξιοι να φέρουν το όνομα του δικαστή. Στους τελευταίους ειλικρινά υποκλίνομαι.

Εμμανουήλ. Γαλανοπουλος 

κάτοικος Λαχανιας ΡΟΔΟΥ
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ