2019-08-18 20:00:16
Φωτογραφία για Τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων για την Γιάννα του Ελλάδα 2021
Αναγνώστης: Η ανακοίνωση του κυρίου Μητσοτάκη , ότι η κυρία Γιάννα- Αγγελόπουλου θα αναλάβει επικεφαλής της επιτροπής "Ελλάδα 2021" για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση -Απελευθέρωση του έθνους μας, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία στα κεφάλια του δύσμοιρου Ελληνικού Λαού, διότι εξακολουθούν μερικοί να μας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να πιστέψουμε ότι δεν μας έχουν υποδουλώσει συνειδητά ,χωρίς να ρίξουμε έστω μια "ντουφέκια" για την τιμή των όπλων. Οι εθελόδουλοι πατριώτες του έτους 1898 , μετά την διάλυση του ελληνικού στρατού (ελληνοτουρκικός πόλεμος) υπέγραψαν να πληρώνουμε φόρο υποτέλειας στην Τουρκία για 100 χρόνια (βλέπε τσιγάρα - σπίρτα-αλάτι-φωτιστικό πετρέλαιο κτλ.)

Μας άφησαν (οι θεσμοί της εποχής εκείνης ) μια μικρή ανάσα και για το 2008 είχαν προετοιμάσει άλλη χρεωκοπία (εξ' αιτίας ΑΟΖ-φυσικό αέριο -πετρέλαιο - σπιτια-κτηματα-ενάλιος πλούτος του Ελληνικού Λαου) η οποία θα διαρκέσει 100 ετιες(ναι καλα διαβαζετε).


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται οι υπάλληλίσκοι ( αλλά απόφοιτοι των Harvard και Cambridge) .......του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου να μας ζητάνε να πανυγηριζουμε για την νέα σκλαβιά που μας επέβαλαν. Δεν ζητανε πολλά πράγματα τα παιδιά , απλά να χαμογελάμε κι από πάνω. Δηλαδή ευτυχώς που ήρθε ο Ριχάρδος, ευτυχώς που ήρθε το ΔΝΤ (κατά την Παγκαλειο ρήση....) Την οργάνωση της ΦΙΈΣΤΑΣ ανέλαβε (ποιος άλλος) η κ. Γιάννα, την οποία δεν θα ξεχάσουμε ποτέ για τις σπατάλες της κατά την εποχή που ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων (ο σερβιτόρος της κυρίας Γιάννας -Άγγλος παρακαλώ τη καταγωγή-κόστισε εξήντα-60-εκατομμύρια δραχμές στο ελληνικό δημόσιο κι αυτό σύμφωνα με τον Ελληνικό Τύπο της εποχής!!!!!) Ποιος δεν θυμάται το φαγοπότι με τα Ολυμπιακά Έργα που κόστισαν πολλαπλάσια του αρχικού προϋπολογισμού , ενω ειναι παγκοινως γνωστό ότι η απόκλιση μεταξύ προυπολογισμου και απολογισμού δεν πρέπει να υπερβαίνει το 15% έως 20%. Επίσης ποιος δεν θυμάται ότι πολλά έργα έγιναν λίγους μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακων Αγώνων (δηλαδή την τελευταία στιγμη) τα οποία ανατέθηκε με ,απευθείας ανάθεση, φυσικά σε ημέτερους εργολάβους και με κόστος πολλαπλάσιο της αρχικής μελέτης. Και όλα αυτά σύμφωνα με τον Νομο . Κι εφόσον ήσαν νόμιμα , άρα και ηθικά...... Όλων των ανώτερων όπως είναι γνωστό προηγήθηκε η με πλαστά στοιχεία είσοδος της χώρας μας , κι ας διαμαρτύρομαι η κυρια Γεωργάντα και άλλοι καθηγητές στατιστικής .....Οι υπεύθυνοι πότε δεν θα δικαστούν αλλά ευκαιρία είναι τώρα με τους πανηγυρισμούς να τους στήσουμε και ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ διότι σωσαμε τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες .

Οι συνεπείς ήταν ορατές από χιλιόμετρα μακριά ακόμη και από αυτούς που βρίσκονταν στο στάδιο του συλλαβισμόυ.... ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΛΟΙΠΌΝ ΉΤΑΝ ΣΤΗΜΈΝΟ. Και τώρα στο θέμα μας διότι ξεχαστήκαμε.........Ποιος ο σκοπός των τελετουργίων που θα οργανώσει η κυρία Γιαννα μας; Θα τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων του 1821 με αυτά τα καμώματα των ντόπιων ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ . Για ποια απελευθέρωση μιλάμε ; Απλά ο Ελληνικός Λαός πότε δεν αναστήθηκε αλλά αλλάζει συνεχώς δυναστες-νεκροθάφτες . Για ποια αποκατάσταση της δημοκρατίας γιορταζουμε-πανυγηριζουμε κάθε Ιούλιο στο προεδρικό μεγαρο; Αφού η ντόπια ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ βοηθούμενος και συνεπικουρουμενη από εκείνη των Βρυξελλών και των Αμερικανών μας έχει επιβάλλει οικονομική δικτατορία (άρα έχουμε και πολιτική δικτατορία ). Έπρεπε ο Γέρος του Μωρια σε μια συνέλευση με τους κοτζαμπάσηδες στην Τρίπολίτσα ,με υπόδειξη του Υψηλάντη, να είχε προβεί στη σύλληψη τους . Αν είχε συμβεί αυτό ίσως σήμερα να μην είχαμε στο σβέρκο μας τους σημερινούς "νεοσσούς"και τα σημερινά "φυντανια" της ίδιας διαχρονικής πολιτικής συνομοταξιας . Έτσι φτάσαμε να ζητούν από το ελληνικό λαό να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς και στις ΦΙΈΣΤΕΣ της κυρίας Γιάννας η οποία γνωρίζει να σπαταλά το δημόσιο χρήμα έστω κι αν το πλεόνασμα είναι αρνητικό .....ΥΓ :από το 1834 και μετά κουμάντο στον τόπο μας έκαναν οι ξενόδουλοι βασιλείς (εκτροπή της βασιλείας η τυραννιδα) σήμερα κάνει κουμάντο η Αριστοκρατία (εκτροπή της αριστοκρατίας η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ κατά Αριστοτελη) 

Εμμανουήλ. Γαλανοπουλος 

κάτοικος Λαχανιας ΡΟΔΟΥ 
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ