2019-08-18 21:05:04
Φωτογραφία για Συνεχίζει δυναμικά η ΕΣΠΕΛ τη δράση της ''με σπασμένα φρένα''
Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο Καλοκαίρι και για ορισμένους να μην έχουν τελειώσει ακόμα οι διακοπές, αλλά όπως μαθαίνουμε στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) άρχισαν να κάνουν τον προγραμματισμό της Ένωσης για το ερχόμενο Φθινόπωρο με συχνές συναντήσεις στα γραφεία τους στην 1η Στρατιά.

Η ΕΣΠΕΛ που έχει πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις στο παρελθόν και κυρίως ενημερωτικές ημερίδες προς όφελος των μελών της και των οικογενειών τους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτή η Στρατιωτική οικογένεια της Λάρισας να μεγαλώνει και να δυναμώνει συνεχώς.

Με την έναρξη της Φθινοπωρινής σεζόν και με την επιστροφή όλων στη »βάση», θα συνεχιστούν οι ημερίδες για τα τρέχοντα προβλήματα των Στρατιωτικών ανά θεσμό προέλευσης, μετά την αρχή που έγινε την Άνοιξη με την άκρος επιτυχημένη εκδήλωση για τους ΕΠ.ΟΠ. με στόχο να φτάνουν οι ανησυχίες των στελεχών συντονισμένα και οργανωμένα στα κέντρα αποφάσεων προς επίλυση.


Επίσης μετά από πολλά αιτήματα μελών της ΕΣΠΕΛ θα αρχίσει η εκπαίδευση, λαμβάνοντας πιστοποίηση, των Στρατιωτικών και των οικογενειών τους στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, στο γνωστό σε όλους (ΚΑΡΠΑ), σε συνεργασία και συντονισμό με την πολλά υποσχόμενη ομάδα του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αν και έχουμε συνηθίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η ΕΣΠΕΛ με τις δράσεις της, μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει ακόμα μία έκπληξη στο επόμενο διάστημα για τα μέλη της, η οποία θα εκτινάξει την υπηρεσιακή αλλά και την προσωπική τους ψυχολογία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι λίγο υπομονή.

Τελικά στη Λάρισα γίνετε επαγγελματική δουλειά στον τομέα εκπροσώπησης των Στρατιωτικών και αυτό απ’ ότι φαίνεται αναγνωρίζεται πανελλαδικά.

Καλή συνέχεια λοιπόν στο έργο της ΕΣΠΕΛ και καλή δύναμη στο δυναμικό της ΔΣ.

ΠΗΓΗ: https://www.amynanews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ