2019-08-19 11:30:42
Φωτογραφία για Στην Καβάλα το πρώτο ''χακί'' camping του Στρατού Ξηράς για τα στελέχη
Του Ηλία Προύφα

Κι όμως υπάρχει  ''χακί'' camping, για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, το οποίο βρίσκεται στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα.

Θες λίγο η οικονομική κρίση, θες η ανάγκη του ανθρώπου της πόλης να έρθει ξανά σε επαφή με τη φύση, το κάμπινγκ  του Στρατού Ξηράς, αρχίζει να γίνεται  σιγά-σιγά μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια, ανάμεσα στα στελέχη και τους δικαιούχους παραθεριστές.

Εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους, που διαθέτουν τροχόσπιτο, ή σκηνές, μπορούν να παραθερίσουν ακόμη και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ''χακί'' θερέτρου, ανάμεσα σε δέντρα, υπάρχουν 26 θέσεις για τροχόσπιτα και σκηνές, οι οποίες διαθέτουν με χαμηλό τίμημα ηλεκτρικό ρεύμα. 

Οι παραθεριστές του Κάμπινγκ, μπορούν να κάνουν χρήση του εστιατορίου, της ταβέρνας, του μπαρ και του μίνι - μάρκετ, απολαμβάνοντας την υπέροχη θάλασσα της Κεραμωτής.

Όπως μαθαίνουμε στο πλαίσιο μέριμνας προσωπικού, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς, προτίθεται από του χρόνου να επεκτείνει το μέτρο και σε άλλα ΚΑΑΥ του ΣΞ, όπως του Πλαταμώνα της Λεπτοκαρυάς, της Ν. Φώκαιας και του Αγίου Ανδρέα.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ