2019-08-19 19:37:39
Φωτογραφία για Τώρα και με το Chimera μια ημέρα αργότερα για το jailbreak του ios 12.4
Μετά τo jailbreak του iOS 12.4 σε iPhone, iPad και iPod touch με το Unc0ver , η ομάδα της Electra ανέβασε την ενημέρωση του δικού της εργαλείου του Chimera με την ίδια υποστήριξη.  

Το Chimera υποστήριξε αρχικά το jailbreak iOS 12.4 σε συσκευές με επεξεργαστές A9 μέχρι A11. Μια ενημερωμένη έκδοση έφτασε πριν από λίγες ώρες για να προσθέσει και υποστήριξη για συσκευές με τον επεξεργαστή A8. Δεν διαθέτει υποστήριξη για iPhone και iPad με επεξεργαστές A7 (iPhone 5s) και A12 (iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR).

Ποιο jailbreak να επιλέξετε; 

Και τα δύο χρησιμοποιούν την ίδια εκμετάλλευση, δηλαδή το Sock Puppet, το οποίο διορθώθηκε από την Apple με το iOS 12.3, με το οποίο επαναπροσδιορίστηκε (ίσως κατά λάθος) ξανά με το iOS 12.4. Το συμφέρον με το Unc0ver είναι να έχει πρόσβαση στο Cydia και ένα jailbreak ανοιχτού κώδικα. Για το Chimera, βρίσκουμε το Sileo, την εναλλακτική λύση για το Cydia που θεωρείται πιο σύγχρονη (αλλά αυτό δεν ευχαριστεί όλους).


Το Chimera 1.3.0 είναι διαθέσιμο τώρα, όπου εδώ είναι το φροντιστήριο για την εγκατάσταση του.

1η μέθοδος από το iPhone:

Σημαντικό: στο iPhone σας, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Αποθήκευση iPhone,  θα βρείτε μια πιθανή ενημερωμένη έκδοση του iOS που έχει ληφθεί. Εάν υπάρχει, διαγράψτε την και κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας

Από το iPhone, το iPad ή το iPod touch, ανοίξτε το Safari, επισκεφθείτε το site ignition.fun

Επιλέξτε "Χρήση τώρα (Web)", πατήστε το δεύτερο εικονίδιο, επιλέξτε "Jailbreaks" και στη συνέχεια Chimera

Πατήστε το κουμπί "Λήψη" και αποδεχτείτε την εγκατάσταση

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις=>Γενικά=> Προφίλ και Διαχείριση συσκευών, πατήστε το όνομα προφίλ και "Trust"

Ανοίξτε την εφαρμογή του Chimera, πατήστε το κουμπί "Jailbreak" και αφήστε να σας να καθοδηγήσει.

2η μέθοδος από υπολογιστή ή Mac:

Σημαντικό: στο iPhone σας, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Αποθήκευση iPhone, βρείτε μια πιθανή ενημερωμένη έκδοση του  iOS που έχει ληφθεί. Εάν υπάρχει, διαγράψτε την και κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Από τον υπολογιστή σας, κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να κάνετε λήψη του αρχείου IPA που αντιστοιχεί στο jailbreak

Κάντε λήψη του Cydia Impactor στον υπολογιστή σας: MacOS , Windows , Linux (32 bit) , Linux (64 bit)

Συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch με το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Cydia Impactor και σύρετε το αρχείο IPA που είχε προηγουμένως ληφθεί, στο Cydia Impactor

Εισαγάγετε το Apple ID σας και τον κωδικό πρόσβασής σας Αυτά τα δεδομένα θα σταλούν στους διακομιστές της Apple, όπου θα δημιουργήσει ένα πιστοποιητικό για την εξουσιοδότηση της εγκατάστασης.

Μόλις εγκατασταθεί το αρχείο IPA, πάρτε τη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Διαχείριση Προφίλ, κάντε κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, στη συνέχεια, στο "Trust"

Ανοίξτε την εφαρμογή του Chimera που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Jailbreak" και αφήστε να σας καθοδηγήσει.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ