2019-08-19 21:59:18
Φωτογραφία για Μάθαμε τελικά την τιμή της συνδρομής για την Apple Arcade
Τελικά έχουμε μια τιμή για το Apple Arcade, τα συνδρομητικά παιχνίδια που η Apple θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες σε iPhone, iPad και Apple TV με περισσότερους από 100 τίτλους διαθέσιμους κατά την κυκλοφορία. 

Το 9to5Mac έχει ρίξει μια ματιά σε ένα από τα API που χρησιμοποιούνται από την εφαρμογή του App Store και παρατήρησε μερικές αναφορές για το Apple Arcade. Η τιμή του θα είναι στα $ 4,99 δολαρια / μήνα μετά από μια δωρεάν δοκιμή ενός μηνός. Μπορούμε επίσης να το απολαύσουμε με το σύστημα Family Sharing της Apple. Έτσι, μια οικογένεια θα πληρώσει μόνο μία συνδρομή και όλα τα μέλη θα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια χωρίς επιπλέον κόστος.

Η Apple ανακοίνωσε την Apple Arcade για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο στην κεντρική εκδήλωση που έγινε. Ο κατασκευαστής υποσχέθηκε πολλά αποκλειστικά προϊόντα, καθώς και παιχνίδια χωρίς διαφήμιση και χωρίς αγορά, με δυνατότητα να ξεκινήσει ένα παιχνίδι σε μία συσκευή και να συνεχίσει σε άλλη. Φωτογραφίες της Apple Arcade διέρρευσαν αυτό το Σαββατοκύριακο και ανακοινώθηκε ότι μια "beta φάση" ήταν σε εξέλιξη με τους υπαλλήλους της Apple. Η τιμή γι αυτούς της beta είναι στα 49 σεντ το μήνα.

Η Apple θα πρέπει λογικά να κυκλοφορήσει την Apple Arcade τον επόμενο μήνα στην κεντρική παρουσίαση για το iPhone 11, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου . Η τιμή στην Ευρώπη θα είναι πιθανώς € 4,99 ευρώ/ μήνα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ