2019-08-21 12:15:17
Φωτογραφία για Άρης Μακρής: Όσα λέει για το X-FACTOR του Open...
Ο νέος κύκλος του X-FACTOR θα έρθει αυτή τη φορά μέσα από το Open και παρουσιαστής των

backstage  θα είναι ο Άρης Μακρής.Ο τραγουδιστής μίλησε στο TV Έθνος για την πρόταση ,για τον ρόλο του ,αλλά και για το υλικό από τις μέχρι τώρα οντισιόν Ποια είναι η γνώμη σας για τους κριτές του «Χ Factor»;  

Τους ξέρω λίγο, είναι η αλήθεια. Τους εκτιμώ ως καλλιτέχνες. Είναι φτασμένοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν σε αυτόν τον ρόλο εάν δεν είχαν πετύχει κάποια πράγμα­τα προσωπικά, θεωρώ ότι το ζητούμενο για την κριτική επιτροπή ενός σόου δεν είναι το πόσο φτασμένος είναι κάποιος, αλλά το πό­σο σωστός είναι σε αυτά που λέει στα σχόλια και αν δημιουργεί και ο ίδιος σόου.  

Πώς και πότε ήρθε η πρόταση για το «Χ Factor»;  

Η πρόταση ήρθε πριν από λίγους μή­νες μέσω της εταιρείας μου, την Panik records, που έχει αναλάβει δι­σκογραφικά και τον νικητή του «Χ Factor».  


Ποιος θα είναι ο ρόλος σας στο σόου του Open;  

Θα είμαι ο παρουσιαστής των backstage, των οντισιόν και των bootcamps. Στη συνέχεια, στα live παρουσιάστρια θα είναι η Δέσποι­να Βανδή.  

Ποια είναι η εικόνα που έχετε σχη­ματίσει σε σχέση με τους υποψηφίους; Υπάρχουν ταλέντα, υπάρχουν πρόσω­πα που θεωρείτε ότι θα λάμψουν επί σκηνής;  

Υπάρχουν πολλά ταλέντα, έχουμε ακούσει πολλές δυνατές φωνές, ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο τώρα. Ξέρω ότι το υλικό είναι πολύ καλό.

Η Κύπρος και η Θεσσαλονίκη εξα­κολουθούν να είναι πηγές ταλέντων;  

Είναι, όντως. Πολλοί από τη Θεσσαλονίκη και παιδιά από την Κύπρο έχουν έρθει στο «Χ Factor».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις ένας υποψήφιος ή μία υποψήφια για να κερδίσει το «Χ Factor»;  

Πρέπει να έχει το πακέτο - ή, αλλιώς, το «Χ Factor». Να συνδυάζει ένα σύ­μπλεγμα ταλέντων. Ωστόσο, σίγουρα πρέπει το τραγούδι να είναι η βάση. Ο κόσμος θέλει να δει πώς μιλάς, πώς είσαι ως προσωπικότητα, να νιώσει οικεία μαζί σου, να του προτείνεις κάτι διαφορετικό.  

Πιστεύετε ότι υπάρ­χει χώρος για νέα ταλέ­ντα στο τραγούδι;  

Πάντα υπάρχει χώρος. Ακό­μη και να ισχύει ότι την πίτα μπορεί να εκμεταλλευθούν 100 άτομα, εάν υπάρχει ακό­μη ένας και είναι καλύτερος από τους 100, τότε θα πάρει τη θέση ενός από τους 100. Δεν εί­ναι θέμα αν χωράει, αλλά αν αξίζει. Αν αξίζει, θα προχωρήσει σίγουρα.  

Είναι εύκολο να κάνει κάποιος καριέρα στον χώρο της μουσικής;  

Ανάλογα με το τι όνειρα έχει ο καθένας και τι θέλει να επιτύχει. Είναι ένας χώ­ρος που θέλει γερό στομάχι, θέλει να το κυνηγήσεις εσύ ο ίδιος και να μην περιμένεις από άλλους. Αν θέλεις κάτι πολύ, οι δυσκολί­ες δεν σε ζορίζουν τόσο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ