2019-08-21 14:01:05
Φωτογραφία για Επισήμως στο γραφείο της στον ΕΟΠΥΥ η Θ.Καρποδίνη! Τι κάνει τις πρώτες ημέρες η νέα Αντιπρόεδρος;
Η Αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη

Health Report 

Επισήμως από τη Δευτέρα κάθεται στο γραφείο της στον ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι, η νέα Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Θεανώ Καρποδίνη.

Η κ.Καρποδίνη είχε φροντίσει βέβαια να ενημερωθεί για όλες τις εκκρεμότητες στον ΕΟΠΥΥ πολύ νωρίτερα, αφού όπως μεταφέρουν πηγές του HealthReport.gr, και τις προηγούμενες εβδομάδες μετέβαινε στον Οργανισμό για να μάθει όλες τις λεπτομέρειες.

Γεγονός βέβαια καθόλου τυχαίο καθώς η Θεανώ Καρποδίνη αναμένεται να αναλάβει και τη θέση του Προέδρου, όπως επισημαίνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει το HealthReport.gr: «Παρασκήνια: Από Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ! Θηλυκή κυριαρχία στον μεγαλύτερο Οργανισμό Υγείας»

Στη διαδικασία ανάληψης των καθηκόντων της υπάρχουν οι ικανοποιημένοι, οι ανακουφισμένοι αλλά και οι …ανησυχούντες, που βλέπουν τις συνθήκες να αλλάζουν και οι ίδιοι να χάνουν έδαφος Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι η νέα Αντιπρόεδρος κινείται διακριτικά, ακούει τα στελέχη του Οργανισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας, συζητά τις όποιες δυσκολίες, ενώ σύντομα αναμένεται να αναλάβει και πρωτοβουλίες για αλλαγές όπου απαιτείται λένε πηγές του HealthReport.gr.
Δ.ΕΥΘ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ