2019-08-21 18:34:45
Φωτογραφία για Οι νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, προτείνονται στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, για τις θέσεις των επτά νέων Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, οι εξής:

-Παναγιώτης Στάθης, αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

-Χρήστος Ροϊλός, ως Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου. Έχει διατελέσει Διοικητής και Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων του Παιδοψυχιατρικού 

Νοσοκομείου Αττικής και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

-Γεώργιος Τοπαλίδης, ερευνητής καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ως Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Ο κ. Τοπαλίδης είχε διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στην ίδια ΥΠΕ κατά τη διετία 2007-2009.

-Δημήτριος Τσαλικάκης, λέκτορας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ως Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης. Ο κ. Τσαλικάκης είναι υποδιοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας από το 2014.


-Φώτης Σερέτης, οδοντίατρος, ως Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Ο κ. Σερέτης ήταν πρόεδρος της ΑΕΜΥ ΑΕ κατά το διάστημα 2011-2015 και επίσης από το 2000 ως το 2004 διατέλεσε σε διάφορες θέσεις των ΠΕΣΥΠ, των τότε ΥΠΕ.

-Ιωάννης Καρβέλης, Προϊστάμενος του τμήματος Ασφάλισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του ΟΑΕΔ, ως Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

-Ελένη Μπορμπουδάκη, οικονομολόγος, Διευθύντρια του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ως Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η κυρία Μπορμπουδάκη ήταν αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο «Βενιζέλειο» του Ηρακλείου Κρήτης κατά τη διετία 2013-2015.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ