2019-08-22 11:44:59
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Διάσημη πορvoστάρ κατέληξε άστεγη σε τούνελ στο Λας Βέγκας (video)
Η ιστορία της διάσημης Αμερικανίδας πορνοστάρ, Jenni Lee, συγκλονίζει.

Μέχρι πριν το 2016,οπότε γύρισε και την τελευταία της ταινία, ήταν μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες πορνοστάρ στην υφήλιο.

Η Stephanie Sadorra -όπως είναι το πραγματικό όνομα της πρώην πορνοστάρ Jenni Lee - σε παλαιότερη φωτογραφία της / Φωτογραφία: Facebook

Αλλά παρά τα τεράστια ποσά που κέρδισε από την καριέρα της αρχικά στο μόντελινγκ και στη συνέχεια στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, αλλά και από τη συνεργασία της με ανδρικά περιοδικά, όπως το Hustler και το Penthusia, η Stephanie Sadorra, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Jenni Lee, έχασε όλα της τα χρήματα και πλέον ζει άστεγη σε τούνελ στο Λας Βέγκας.

Τη διάσημη πρώην πορνοστάρ εντόπισε συνεργείο ολλανδικού δικτύου σε τούνελ στο Λας Βέγκας

Εκεί την εντόπισε τον περασμένο μήνα το τηλεοπτικό συνεργείου του ολλανδικού δικτύου RTL 5 που έκανε ντοκιμαντέρ για τους εκατοντάδες άστεγους στο δίκτυο των τούνελ της αμερικανικής πρωτεύουσας του τζόγου
. Αγνώριστη σε σχέση με τις παλαιότερες εμφανίσεις στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών η 37χρονη Sadorra αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξής της ότι υπήρξε μέχρι πρόσφατα μια πασίγνωστη πορνοστάρ. «Είχα γίνει διάσημη. Ίσως παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε», είπε. «Θα πρέπει να βρίσκομαι ακόμη κάπου στη λίστα με τις 100 κορυφαίες». Άγνωστο παραμένει πώς η πρώην πορνοστάρ από το Τενεσί έμεινε άστεγη και κατέληξε στα τούνελ του Λας Βέγκας. Όπως είπε, όμως η ίδια, είναι πιο ευχαριστημένη με τη ζωή της εκεί, καθώς οι άλλοι άστεγοι την αποδέχονται και της δείχνουν περισσότερο σεβασμό. «Μέσα από τις δυσκολίες χτίζεται η συντροφικότητα κι αποκτάς πιο γνήσιους φίλους» δήλωσε.

iefimerida.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ