2019-08-22 19:40:57
Φωτογραφία για Φωτος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο των Ηλυσίων - Η ξενάγηση από τον Μακρόν
Θερμό το κλίμα ανάμεσα στην Μπριζίτ Μακρόν και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων ξεναγήθηκε από τον Εμμανουέλ Μακρόν ο Κυριάκος

Μητσοτάκης μετά τις δηλώσεις που έκαναν οι δύο ηγέτες με τον Γάλλο πρόεδρο να στέλνει αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για τις ενέργειές της στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την περίοδο που ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών και ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδειξε στον καλεσμένο του τους χώρους του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας.

Θερμό ήταν το κλίμα και ανάμεσα στις συζύγους των δύο ηγετών με την Μπριζίτ Μακρόν να υποδέχεται με θερμή χειραψία την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - αν και λόγω ενός τραυματισμού από πτώση στο δεξί της χέρι χαιρέτησε τη σύζυγό του Έλληνα πρωθυπουργού με το αριστερό χέρι.

Εξίσου καλό ήταν και το κλίμα και στη συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο χωρών όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν συζητά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Ο Εμμανουέλ Μακρόν ξεναγεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη Φωτογραφία από τη συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Γαλλίας Φωτογραφία από τη συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Γαλλίας Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχεται την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη Θερμή η χειραψία ανάμεσα στις κυρίες Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη (Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου χαιρετά με το αριστερό λόγω ενός τραυματισμού στο δεξί της χέρι μετά από πτώση) Θερμή η χειραψία ανάμεσα στις κυρίες Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη (Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου χαιρετά με το αριστερό λόγω ενός τραυματισμού στο δεξί της χέρι μετά από πτώση)
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ