2019-08-23 14:04:36
Φωτογραφία για Toyota: MR2  Porsche
Μετά από την συνεργασία με την Subaru (για την GT86) και με τη BMW (για τη Supra),

η Toyota θέλει μία συνεργασία με την Porsche για το MR2. Ήταν το 2018 όταν οι ιθύνοντες της Toyota είχαν δηλώσει, σε site αυτοκινήτου στις Η.Π.Α, την επιθυμία της να βάλει ξανά στην παραγωγή το Celica και / ή το MR2. Από τότε οι φήμες οργιάζουν και θέλουν το κεντρομήχανο μοντέλο της Toyota να επιστρέφει είτε ως ηλεκτρικό είτε με την βοήθεια της Subaru. Τώρα φαίνεται ότι η Toyota κοιτάζει προς μια διαφορετική κατεύθυνση και αυτό το βασίζουμε σε μια, μάλλον, διαφορετική δήλωση του τεχνικού διευθυντή (υπεύθυνου για την Supra).

Μιλώντας σε Ιαπωνική ιστοσελίδα, με αφορμή το ξεκίνημα των πωλήσεων της νέας Supra στην Ιαπωνία, ο Chief Engineer του αυτοκινήτου Tetsuya Tada, μίλησε για μια υποθετική επιστροφή στις πωλήσεις του MR2 μετά το τέλος της παραγωγής του το 2007. Όταν ρωτήθηκε με ποια αυτοκινητοβιομηχανία θα ήθελε να συνεργαστεί για την πιθανή τέταρτη γενιά του sport αυτοκινήτου, η απάντησή του ήταν: «Με την Porsche».

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν ο Tada αστειευόταν αλλά από την άλλη πλευρά, η Toyota δεν κρύβει πως θέλει να ενώσει τις δυνάμεις της με άλλους κατασκευαστές για να μειώσει το κόστος και να επιταχύνει την ανάπτυξη των σπορ μοντέλων της. Φανταστείτε: Το αναγεννημένο MR2, η GT 86, η Supra, αλλά και το κορυφαίο GR Super Sport, ένα πλήρες hypercar που έχει πλατφόρμα για υβριδικό σύστημα κίνησης και κινείται στην… περιοχή των 1.000 ίππων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ