2019-08-23 20:00:42
Φωτογραφία για ANEK LINES: Έκπτωση έως 50% στους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους
Έκπτωση έως 50% στους νέους φοιτητές και τις οικογένειές του, προσφέρει η εταιρεία ANEK LINES.

Ειδικότερα, η ANEK LINES, από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έως 31/10/2019, θα παρέχει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

Α) Στα δρομολόγια Χανίων & Ηρακλείου (Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries):

* Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών. Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.

* Έκπτωση 50% στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσικλέτες στη γραμμή Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου.

Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στη μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019» ή φωτοτυπίας αυτού.


Β) Στα δρομολόγια από Ρόδο, Χάλκη, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη, Σαντορίνη, Μήλο, προς Πειραιά, με επιστροφή, παρέχεται:

* Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.

* Η έκπτωση ισχύει και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν, με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση ταξιδεύουν μαζί με τον φοιτητή.

Όροι και προϋποθέσεις :

* Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της έκπτωσης είναι η επίδειξη του ειδικού «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019» καθώς και το γεγονός ότι πρέπει να ταξιδεύει ο ίδιος ο φοιτητής.

* Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση επιτυχούς εισαγωγής).

* Η έκπτωση δεν είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει στους φοιτητές-σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και ΚΕΣΕΝ, καθώς και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC:

* 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX).

* 50% έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσικλέτες, στην γραμμή Χανίων και 20% έκπτωση στην γραμμή Ηρακλείου.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ