2019-08-23 20:14:21
Φωτογραφία για Μήνυμα του Προέδρου Στρατιωτικών Ειδικής Καταστάσεως
Φτάνοντας στο τέλος του καλοκαιριού, μιας περιόδου ξεκούρασης και ανασυγκρότησης για όλους μας, επιστρέφουμε δυναμικά στο καθήκον μας. Δεν είναι άλλο από αυτό που μας έχουν υποδείξει οι συνάδελφοί μας στις Ένοπλες Δυνάμεις, όσους από εμάς έχουμε θέσει τον εαυτό μας δημόσια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους σε όλους τους τομείς. 

Εκπροσωπώντας τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) ως Πρόεδρος αυτού, θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων απ΄όλη την Ελλάδα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν καθημερινά στο Σύνδεσμο και στο πρόσωπό μου. 

Από τη πλευρά μου, αυτό που έχω να εγγυηθώ σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και όσους διστάζετε ακόμη να μας εμπιστευθείτε, θα είμαστε δίπλα σας σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και βιώνουμε καθημερινά. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με το χώρο εργασίας, τη συμπεριφορά των συναδέλφων και των Διοικήσεων απέναντί στους συναδέλφους με προβλήματα υγείας όπως και των μελών τους με προβλήματα υγείας, το οικονομικό, το ασφαλιστικό, τη βαθμολογική εξέλιξη, την ιατρική κάλυψη, τη φαρμακευτική κάλυψη, το χρόνος διοικήσεως, την άδικη και παράνομη μεταθετικότητα και άλλα πολλά προβλήματα, τα οποία χρήζουν άμεσης λύσης πλέον.


 Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ως Σύνδεσμος ότι προσπαθούμε μέσω οργανισμών και κυρίως χωρίς διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κάνουμε αθόρυβα τη δουλειά την οποία και έχουμε οριστεί από εσάς να κάνουμε. Δεχόμαστε καθημερινά την κρίση και μάλιστα δημόσια πολλές φορές και αυτό είναι ακόμη ένα εμπόδιο για εμάς. Φυσικά σε όλα αυτά δεν θα κάνουμε πίσω και για το λόγο αυτό ζητούμε από όλους εσάς όπως μας εμπιστευτείτε, ας γίνουμε όλοι μαζί μια οικογένεια, για να μπορέσουμε από κοινού να βρούμε τις λύσεις όπου και απαιτούνται, στα προβλήματα τα οποία και βιώνουμε καθημερινά εντός και εκτός της υπηρεσίας μας. 

Σας ευχαριστώ εκ μέρους του Συνδέσμου. 

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου 

Δημήτριος Λ. Χαλάστρας 

Τηλ: 6932467666 

Site Συνδέσμου: www.pasysek.com 

Email Συνδέσμου: [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ