2019-08-24 09:45:42
Φωτογραφία για Παρουσία του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, στην εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών για το φυσικό αέριο στη Δεσκάτη
Ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου Δεσκάτης,

παρέστη χθες στην τελετή έναρξης των εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Δεσκάτη. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Πάτσης ανέφερε ότι «Αν έναν μήνα πριν λέγαμε σε κάποιον κάτοικο εδώ, στη Δεσκάτη, ότι σε επτά (7) μήνες θα έχει φυσικό αέριο, αμφιβάλλω αν μας πίστευε. Και, όμως, μόλις πριν ένα μήνα ενημερώθηκα από το δημοτικό συμβούλιο Δεσκάτης για το ζήτημα.

Άμεσα κινητοποιήθηκα και καταφέραμε από κοινού με τον Δήμαρχο Δεσκάτης, Δημήτρη Καραστέργιο, το δημοτικό συμβούλιο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη και τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, να εκδοθεί η απαραίτητη απόφαση αδειοδότησης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Μια απόφαση-σταθμός για τα Γρεβενά που πρακτικά αποτελούν την πρώτη περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας που θα αποκτήσει πρόσβαση στο φυσικό αέριο. Ένα αγαθό ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστούμε τόσο τα οικονομικά και περιβαντολλογικά οφέλη, όσο και τις καιρικές συνθήκες της συγκεκριμένης περιοχής.

Σε ένα, λοιπόν, καίριο ζήτημα δόθηκε λύση και καταδείχθηκε το τι μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί, όταν υπάρχει θέληση, γνώση και σύμπνοια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι εφησυχάζουμε, καθώς τα Γρεβενά έχουν ακόμη πολλά και σημαντικά ζητήματα προς επίλυση».
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ