2019-08-25 01:21:37
Φωτογραφία για Είχε «ξαφρίσει» περισσότερα από 30 καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Αττική
Ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας συνέλαβε τον 39χρονο

μετά από τη διάπραξη μιας ακόμη ληστείας σε κατάστημα στην Άνω Γλυφάδα - Το οικονομικό όφελος που αποκόμισε από την εγκληματική του δράση υπερβαίνει το ποσό των 55.000 ευρώ

Ένας 39χρονος συνελήφθη, στον Άλιμο, κατηγορούμενος ότι διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς έχει διαπράξει περισσότερες από 30 ληστείες.

Ο 39χρονος μετά από τη διάπραξη μιας ακόμη ληστείας σε κατάστημα στην Άνω Γλυφάδα, εντοπίστηκε από ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αλίμου και συνελήφθη.

Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα με τέσσερα φυσίγγια, ειδικό σφυρί θραύσης κρυστάλλων, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό (3.030 ευρώ) από τη ληστεία και διάφορα είδη αμφίεσης.


Για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του 39χρονου συγκροτήθηκε ειδική ομάδα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και μετά από έρευνες και αξιοποίηση των εργαστηριακών ευρημάτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών επιτεύχθηκε η ταυτοποίησή του ως δράστη των ένοπλων ληστειών.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές έρευνες ο 39χρονος, εκτός από τις ληστείες, είχε κλέψει και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το οικονομικό όφελος που αποκόμισε από την εγκληματική του δράση υπερβαίνει το ποσό των 55.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ