2019-08-26 04:00:42
Φωτογραφία για Βρετανός παραπονέθηκε σε ένοικο ξενοδοχείου για φασαρία και αυτός τον έπνιξε
Ο 53χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες

και είχε λάβει στρατιωτική εκπαίδευση  Τραγικό θάνατο στα χέρια ενός Νορβηγού γνώστη πολεμικών τεχνών βρήκε ένας Βρετανός τουρίστας στην Ταϊλάνδη, μετά από καβγά μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμενε.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Βρετανός, ο Αμιτπάλ Σινγκ Μπαγιάζ από το Δυτικό Λονδίνο, διαμαρτυρήθηκε στον ένοικο του διπλανού δωματίου γιατί έκανε πολύ φασαρία.

Για κακή του τύχη, δίπλα έμενε ένας 53χρονος Νορβηγός, ο Ρότζερ Μπούλμαν, πολύ καλός γνώστης πολεμικών τεχνών, ο οποίος είχε λάβει και στρατιωτική εκπαίδευση.

Ο Νορβηγός αμέσως μετά την παρατήρηση του Βρετανού, πήδηξε από το μπαλκόνι και εισέβαλε στο δωμάτιό του, όπου βρισκόταν η σύζυγός του και το μωρό παιδί τους.

Εκεί οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον Νορβηγό να πνίγει τελικά τον Βρετανό, μπροστά στην οικογένειά του!


Αμέσως ο Μπούλμαν συνελήφθη και ομολόγησε την ενοχή του, υποστηρίζοντας πάντως πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γείτονά του και πως δεν ήξερε ότι η λαβή που του έκανε θα επέφερε τον θάνατο.

Η 34χρονη Μπάντνα Καούρ Μπαγιάζ σε δηλώσεις της είπε πως ο άντρας της ούρλιαζε να πάρει το δύο ετών παιδί τους και να φύγει, καθώς ο 53χρονος τον έπνιγε, τον κλωτσούσε, του έριχνε γροθιές και τον έσπαγε στο ξύλο.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Ταϊλάνδη με το παιδί, καθώς γιόρταζαν την δέκατη επέτειο του γάμου τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την ώρα του επεισοδίου, ο Νορβηγός ήταν μεθυσμένος και πως νωρίτερα ο Βρετανός τον είχε απειλήσει με μαχαίρι, αν δεν σταματούσε να φωνάζει και να τραγουδά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ