2012-06-16 00:29:02
Φωτογραφία για ΝΔ: «Βαβέλ» απόψεων ο ΣΥΡΙΖΑ με οδηγό τη δραχμή
"Λίγες ώρες πριν την κάλπη η Βαβέλ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη θέση(;) του κόμματος για το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση συνεχίζεται," επισημαίνει η ΝΔ και δίνει στην δημοσιότητα... σημερινές τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφοντας μια Βαβέλ απόψεων για το τι σκοπεύουν να πράξουν με το Μνημόνιο.

Καταγγέλλουν

Ν. Βαλαβάνη ρ/σ ΝΕΤ

«Εμείς λέμε ακύρωση των δύο μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου, καταγγελία των επαχθών όρων της δανειακής σύμβασης και επαναδιαπραγμάτευση τόσο των δανειακών συμβάσεων όσο και συνολικά του χρέους».

Δεν καταγγέλλουν

Τ. Χριστοδουλοπούλου Skai tv

«Επανασυζητήση της δανειακής, δεν υπάρχει ο όρος καταγγελία στη δανειακή σύμβαση».

Καλύβης Skai tv

“Για το θέμα της σύμβασης σας είπα ότι καταγγελία σημαίνει διαπραγμάτευση”.

Καταγγέλλουν, αλλά όχι μονομερώς

Γ. Σταθάκης Mega

“Η μονομερής καταγγελία δεν είναι στη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ”.

Κωνσταντοπούλου Mega

“Ως δικηγόρος δεν τη θεωρώ μονομερή ενέργεια, γιατί αν φτάσουμε να λέμε ότι η λειτουργία του κοινοβουλίου, η λειτουργία της Βουλής και η ψήφιση νόμων συνιστά μονομερή ενέργεια στις διμερείς σχέσεις, τότε έχουμε φτάσει στην παραδοχή ότι εξέλειπε η δημοκρατία”.

Μαντεύουν Ν. Χουντής Ant1 tv

«Η μονομέρεια στην προκειμένη περίπτωση δεν θα είναι σε αυτόν που θα ακυρώσει το μνημόνιο μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας αλλά όλο αυτό το διάστημα που έξω από το ελληνικό Σύνταγμα, το ευρωπαϊκό δίκαιο, της κοινοτική νομοθεσία υπέγραψαν…»

Και βαφτίζουν…

Α. Μητρόπουλος (χθες) ΝΕΤ TV

«Εκτός εάν οι δυο ηγεσίες συμφωνήσουν στην ακυρωτική διαπραγμάτευση την οποία προτείνει το κόμμα μας…».

"Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ρίχνουν τα χαρτιά, για να μαντέψουν τις θέσεις του κόμματός τους… Θεωρούν προφανώς πως οι συζητήσεις με τους εταίρους γίνονται σε τραπέζι πόκερ και όχι διαπραγματεύσεων…" αναφέρει η ΝΔ.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ