2019-08-26 21:57:59
Φωτογραφία για Σύνοδος G7: Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν ξεχώρισαν στην αναμνηστική φωτογραφία
Καλές φίλες φαίνεται πως έχουν γίνει οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας -

Πόσο κόστισαν τα φορέματα που επέλεξαν για την αναμνηστική φωτογραφία στο περιθώριο της συνόδου κορυφής - Η «οικογενειακή» φωτογραφία των ηγετών της G7

Αναμνηστική φωτογραφία στην παραλία Cote des Basques, στο Μπιαρίτς της νοτιοδυτικής Γαλλίας, έβγαλαν την Δευτέρα το πρωί οι Πρώτες Κυρίες και σύζυγοι των ηγετών που συμμετέχουν στην σύνοδο κορυφής των G7. Καθώς σήμερα κλείνουν οι εργασίες της συνόδου η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, συνάντησε για τελευταία φορά τις άλλες Πρώτες Κυρίες και φωτογραφήθηκαν όλες μαζί σε ευχάριστο κλίμα ενώ, επίσης, είχαν την ευκαιρία να ποζάρουν και μαζί με μια ομάδα νεαρών σέρφερ, που έκαναν επίδειξη των επιδόσεών τους στην παραλία.

Λίγο νωρίτερα η 66χρονη οικοδέσποινα της συνόδου είχε συναντήσει την Μελάνια Τραμπ και, όπως όλα δείχνουν, οι δύο Πρώτες Κυρίες, που έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, είναι ήδη καλές φίλες. Η 66χρονη σύζυγος του Γάλλου προέδρου φίλησε στο μάγουλο την 48χρονη σύζυγο του πλανητάρχη και οι δύο Πρώτες Κυρίες περπάτησαν χέρι - χέρι για την παραλία.


Η Μελάνια Τραμπ, γνωστή για την κομψότητά της, επέλεξε να φορέσει μίντι λευκό φόρεμα με μαύρα κυματοειδή σχέδια στο κάτω μέρος, μια δημιουργία του γαλλικού οίκου «Αζεντίν Αλαϊά» αξίας 2.700 ευρώ. Η Μπριζίτ Μακρόν, που επάξια συναγωνίζεται σε κομψότητα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, φόρεσε για πολλοστή φορά μια δημιουργία του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton. Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με ζώνη στη μέση, αξίας 2.712 ευρώ, δηλαδή και τα δύο φορέματα έχουν σχεδόν το ίδιο κόστος.

Μαζί με την Μελάνια Τραμπ και την Μπριζίτ Μακρόν στην αναμνηστική φωτογραφία πόζαραν, επίσης, η Άκι Άμπε, σύζυγος του Ιάπωνα πρωθυπουργού, η Τζένι Μόρισον, Πρώτη Κυρία της Αυστραλίας, η Μαλγκορζάτα Τουσκ, σύζυγος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, η Πρώτη Κυρία της Χιλής, Σεσίλια Μορέλ και η Αντέλ Μάλπας, σύζυγος του νέου προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ντέιβιντ Μάλπας.

Οικογενειακή φωτογραφία για τους ηγέτες της G7

Πάντως, δεν είναι μόνο οι Πρώτες Κυρίες των ηγετών της G7 που πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία στο Μπιαρίτς. Και οι ίδιοι οι ηγέτες, μεταξύ των οποίων, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Τζάστιν Τριντό, ο Σίνζο Άμπε και ο Ντόναλντ Τραμπ, πόζαραν για μια «οικογενειακή» φωτογραφία, όπως είθισται στις συνόδους κορυφής, μαζί με τους αρχηγούς κρατών και άλλους καλεσμένους, που δεν είναι μέλη της G7, αλλά τους είχε προσκαλέσει στη σύνοδο ο Εμανουέλ Μακρόν.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ