2019-08-27 12:15:40
Φωτογραφία για Ο Jon Snow γίνεται ήρωας της Marvel
Μπορεί να ολοκληρώθηκε η αγαπημένη σειρά Game of Thrones σπάζοντας όλα τα ταμεία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της συνεχίζουν την επιτυχημένη τους καριέρα. Ένας από αυτούς ο Κιτ Χάρινγκτον γνωστός ως Τζον Σνόου στη σειρά, ο οποίος κάνει στροφή στην καριέρα του αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία της Marvel. Ο Βρετανός ηθοποιός, μετά το τέλος της σειράς βρέθηκε σε κέντρο αποκατάστασης για ένα διάστημα, καθώς φαίνεται να αντιμετώπιζε έντονα συμπτώματα στρες αλλά και πρόβλημα με το αλκοόλ, ωστόσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά του.

 Συγκεκριμένα, ο ρόλος που θα αναλάβει είναι αυτός του Black Knight στην ταινία “Eternals”, που θα είναι το 250ο φιλμ της Marvel, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεθεί δίπλα σε πανέμορφες και επιτυχημένες ηθοποιούς όπως η Σάλμα Χάγιεκ και η Ατζελίνα Τζολί. Μαζί του στην ταινία θα είναι και ο συμπρωταγωνιστής του από το Game of THrones, Ρίτσαρτς Μάντες, ο οποίος συμμετείχε στην σειρά στους τρεις πρώτους κύκλους, υποδύοντας τον ρόλο του Ρομπ Σταρκ, αδελφό του Τζον Σνόου.

 H ταινία “Eternals” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2020, ενώ είναι βασισμένη στο κόμικ που έγραψε ο Τζακ Κίρμπι για τη Marvel το 1976.

Δείτε παρακάτω,σχετική φωτογραφία:

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ