2019-08-28 14:18:09
Φωτογραφία για Το παραδοσιακό γεύμα του πρίγκιπα Αλβέρτου σε ταβέρνα της Πάτρας
Στην Ελλάδα ταξίδεψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και βρέθηκε στην Πάτρα με

αφορμή την τελετή έναρξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Στην Αχαϊα ο Αλβέρτος απόλαυσε ένα παραδοσιακό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Μαζί με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και τους συνεργάτες του, ο πρίγκιπας βρέθηκε για φαγητό στο παραλιακό εστιατόριο στην Πλαζ της Πάτρας, με θέα τον Πατραϊκό κόλπο και την γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δοκίμασε ελληνικά παραδοσιακά πιάτα όπως γεμιστά, παϊδάκια, σουβλάκια χοιρινά, χωριάτικη σαλάτα, τυριά Κεφαλονιάς, χορτόπιτα, συνοδευόμενα φυσικά από ελληνικό κρασί Ρομπόλα, Κεφαλλονιάς.

Μάλιστα, το εστιατόριο ανέβασε φωτογραφία του πρίγκιπα στον λογαριασμό του στο Facebook. Είναι ντυμένος casual, με λευκό παντελόνι, ζώνη και λευκό polo μπλουζάκι, ενώ έχει στηριγμένα στο κεφάλι του γυαλιά ηλίου και κοιτάζει το κινητό του.

Μάλιστα, έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με τους ιδιοκτήτες αλλά και τους εργαζομένους του εστιατορίου και αργότερα διανυκτέρευσε σε ξενοδοχειακή μονάδα της Πάτρας και αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Αράξου την επόμενη ημέρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ