2019-08-31 23:30:37
Φωτογραφία για Τι μας προσφέρει το νερό καρύδας;
Μας δίνει μια καλή εναλλακτική δροσιάς και ταυτόχρονα έχει οφέλη για τον οργανισμό μας, αλλά και κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Στο μικροσκόπιο, το νερό καρύδας. Μπορεί να μην είναι ακόμη τόσο διαδεδομένο, αλλά παρ' όλ' αυτά το νερό καρύδας είναι ένα εξαιρετικό υγρό που αναπληρώνει τους ηλεκτρολύτες, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται σαν φυσική εναλλακτική των αθλητικών ποτών

Περιέχει 8 φορές περισσότερο κάλιο από τα γνωστά αθλητικά ροφήματα, αν και δεν είναι επαρκές όσον αφορά το νάτριο και τους υδατάνθρακες, γι’ αυτούς που γυμνάζονται και ιδρώνουν πολύ. Ταυτόχρονα, αποτελεί την ιδανική ενυδάτωση μετά την άσκηση και μειώνει το αίσθημα της ανακατωσούρας και της ναυτίας που μπορεί να προκύψει από αυτή. Συν τοις άλλοις, αποτελεί καλή πηγή εύπεπτων υδατανθράκων και σας χαρίζει ενέργεια. 

Υπάρχει, όμως, κάτι που πρέπει να προσέξετε. Το νερό καρύδας μπορεί να περιέχει επιπλέον ζάχαρη και θερμίδες, γι' αυτό φροντίστε να ελέγχετε πάντα την ετικέτα. Προτιμήστε το φυσικό νερό καρύδας και αποφύγετε αυτά που περιέχουν πρόσθετους χυμούς, άρα και θερμίδες.

clickatlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ