2019-09-01 08:35:44
Φωτογραφία για Όταν η έμπνευση και η στρατηγική ,λάμπουν δια της απουσίας τους...
Καλό μεσημεράκι- Μεσημέρι - Μεσημέρι #yes

Όταν τα κανάλια δεν έχουν έμπνευση φαίνεται. Όταν η στρατηγική σε ένα κανάλι έχει πάει περίπατο προ πολλού, κι αυτό φαίνεται. 

Κι αναφέρομαι στον ΣΚΑΪ , που ναι μεν επενδύει πολλά εκατομμύρια ,κάνει ολική στροφή στον χαρακτήρα του,και θέλει να αναστηθεί μετά από το περσινό ''υπόγειο'', αλλά μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα επικοινωνιακό και στρατηγικής. Και βιασύνης ,ίσως.

Δύο είναι οι βασικές μεταγραφές που έχει να δείξει ο σταθμός φέτος και στις οποίες όχι απλά βασίζεται, αλλά ή του φέρνουν νούμερα μες στη σεζόν ή όχι- μέση λύση δεν θα υπάρχει. Λιάγκας - Μουτσινάς. Μουτσινάς- Λιάγκας. Και είπαν στον ΣΚΑΪ να πρωτοτυπήσουν και να ισοπεδώσουν κάθε τι προηγούμενο.''Μεσημέρι'' ο πρώτος, ''Καλό μεσημεράκι'' ο δεύτερος ,λίγη ,μάλιστα, ώρα μετά.

Και δεν φτάνει αυτό, έρχεται χθες και το OPEN σαν κερασάκι στην τούρτα να μας πει ''Μεσημέρι #yes'' .

Το κοινό θα πέσει σε παγίδα, θα υπάρξει σύγχυση ,θα μπερδευτεί, θα βαρεθεί! Και μάλλον η παγίδα θα γείρει προς το κανάλι .Και μια ευφυής σκέψη κάπου δεν θα έβλαπτε Καλό μεσημεράκι, καλή σεζόν να 'χουμε...

Υ.Γ.: Εντωμεταξύ, έχει έτοιμες τόσες ατάκες ο Μουτσινάς για να έβρισκαν τίτλο, που μοιάζει με αυτοκτονία η επιλογή!  #Τιμουγίνεσαιρεκόσμε, ας πούμε...

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ