2019-09-01 18:35:33
Φωτογραφία για Μην ψαρώνεις: Όσα αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης,για τον 2ο κύκλο!
Ο σκηνοθέτης της σειράς Μην ψαρώνεις Πίερρος Ανδρακάκος,με αφορμή το ξεκίνημα των γυρισμάτων του 2ου κύκλου ,μιλάει αποκλειστικά στο TV Έθνος.

Διαβάστε όσα λέει:

Πιάνουμε την ιστορία από την αρχή γιατί οι δύο πρώην εραστές είναι πια δύο ορκισμένοι εχθροί λόγω της παρεξήγησης που συνέβη στο τέλος του πρώτου κύκλου.

Ωστόσο αναγκάζονται να συνεργαστούν επαγγελματικά για να μην διαλυθεί η ψαραγορά ,στην αρχή θα υπάρχει μία αντιπαλότητα μέχρι να επιστρέψει ο έρωτας.

Η αρχή του δεύτερου κύκλου βρίσκει τον Μανώλη παντρεμένο με την Στέλλα και με την Σάντυ να μην θέλει να τον δει στα μάτια της.

Η Σάντυ θα γνωρίσει έναν καινούριο life coach(τον υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης),ο οποίος θα αρχίσει να την επιρεάζει και να της δίνει συμβουλές σχετικά με το πως θα αναπτύξει το επιχειρηματικό της κομμάτι.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Σάντυ,αλλά και στου Μανώλη Στη σειρά πρόκειται να ενταχθεί και ένας άλλος γυναικείος ρόλος(θα τον υποδυθεί η Νίκη Λάμη),η οποία μαζί με μία άλλη κοπέλα θα ανοίξει τον δικό της πάγκο στην ψαραγορά,τέλος στα πρώτα επεισόδια θα δούμε την Ρόζα να επιστρέφει από την Αγγλία με νέο σύντροφο!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ