2019-09-01 19:03:15
Φωτογραφία για Λάμπρος Χατζηζήσης: Σήμερα νιώθω την ανάγκη να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού Γρεβενών.. - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. (εικόνες)
Μετά από ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι που χαρακτηρίστηκε από την έντονη

προσπάθεια να ερμηνευτεί σωστά και δίκαια η βούληση των πολιτών του νομού Γρεβενών και με βάση την βούληση αυτή να εκπροσωπηθεί ανάλογα ο νομός μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η προσπάθεια στέφτηκε με επιτυχία και με ιδιαίτερη χαρά και υψηλό αίσθημα ευθύνης είμαι πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος.

Πρώτα –πρώτα θα είμαι δίπλα στον Άξιο Περιφερειάρχη μας , τον Γιώργο Κασαπίδη , και θα συμβάλλω τα μέγιστα ώστε το όραμά του , που είναι και όραμα όλων μας, η Δυτική Μακεδονία δηλαδή να αλλάξει πορεία και με γοργούς ρυθμούς να φθάσει και να ξεπεράσει την εποχή μας, να γίνει πραγματικότητα.

Θα είμαι δίπλα στην κάθε Γρεβενιώτισσα και στον κάθε Γρεβενιώτη, σε όλους τους Δυτικομακέδονες , να βοηθήσω στο να ξεπεράσουμε προβλήματα και καθυστερήσεις, και με ασφαλείς επιλογές να προχωρήσουμε δημιουργικά στο μέλλον.


Η συνεργασία με τον Βουλευτή του νομού μας , τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια και των δύο πόλεων, των Γρεβενών και της Δεσκάτης , αλλά και όλων των υπηρεσιακών παραγόντων και φορέων του νομού μας είναι δεδομένη, προκειμένου ο νομός μας να πάρει την θέση που πραγματικά αξίζει και σε Περιφερειακό αλλά και σε Εθνικό επίπεδο.

Σήμερα νιώθω την ανάγκη να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού Γρεβενών που η δική τους ψήφος με στέλνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Επίσης προσκυνώ και ευχαριστώ την Χάρη των Αγίου Κων/νου και Ελένης Πολιούχων του Δήμου Δεσκάτης που μου έδωσαν τη δύναμη της συνέχειας της προσπάθειας ως την τελική νικηφόρα έκβαση.

Επίσης τις έγκριτους νομικούς κ. Κόγιου –Χατζηζήση Λαμπρινή και κ. Μαγγόλα Ασημίνα που με υψηλή επιστημοσύνη δείξανε στο δικαστήριο την πραγματική βούληση του Γρεβενιώτικου λαού.

Ακόμα ένα ευχαριστώ και μία πλήρη αναγνώριση στη συμπόρευση και στην συμμετοχή στην όλη προσπάθεια ,στην Ζαχαρούλα, την Μαρία και την Αναστασία , στην οικογένειά μου δηλαδή που μου δίνουν τη δύναμη της συνέχειας και την υποχρέωση των έντιμων και δίκαιων επιλογών.

ΛΑΜΠΡΟΣ Ι. ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ