2019-09-01 21:55:36
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Κάνει αγωγή σε γνωστό Ελληνικό site (video)
Δείτε το βίντεο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου και πλέον Βουλευτή της ΝΔ..

Ο γνωστός δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε πρόσφατα στο ONE Chanel και την εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα. Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει. Η γνωστή ιστοσελίδα «Luben» πήρε ένα μέρος των δηλώσεων του προκειμένου να τον διακωμωδήσει. Κάτι τέτοιο έχει γίνει στο παρελθόν με δεκάδες άλλους πολιτικούς και γενικότερα ανθρώπους των Media.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον δημοσιογράφο που όπως τόνισε στο Twitter θα πάει το Luben στα δικαστήρια για το συγκεκριμένο βίντεο. Χαρακτηριστικά έγραψε: Η βία, η καφρίλα, η ακραία, φασιστική αυτοδικία, έχουν ανάγκη τα @LubenMag αυτού του κόσμου για να περνούν τη φασιστίλα τους με χαμόγελο. Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή μαζικής επικοινωνίας, τίποτα λιγότερο από πλυντήριο κοινών τραμπούκων. Ξεκινάμε με δίκη στις 05.03.20″.


Η απάντηση του Luben

Λίγο αργότερα η ομάδα του Luben απάντησε στο Tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Συγκεκριμένα τόνισαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για τη δίκη και συνέχισαν να διακωμωδούν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ στην συνέντευξη του. «Δυστυχώς δεν είμαστε ενήμεροι για κάποια δικαστική εκκρεμότητα προς τον κ. @bogdanosk την Πέμπτη 3 Μαρτίου του 2020, ημέρα η οποία στην θρησκεία μας είναι αργία και έχουμε προγραμματίσει ολοήμερη βιγκαν μπαχαλοσατανιστική τελετή», έγραψαν.

Δείτε το βίντεο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου
pagenews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ