2019-09-02 19:00:09
Φωτογραφία για Αυτοί αποχαιρέτησαν νωρίς τους πάγκους
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής έπεσε το βράδυ της Κυριακής και ήδη μετράμε πέντε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία ομάδων της Super League 1. Το πρώτο κομμάτι του... ντόμινο αποδεσμεύσεων έπεσε στη Λαμία. Στις 4 Αυγούστου ο Μάκης Χάβος αποχώρησε από τους "κυανόλευκους" και δεν πρόλαβε καν να κοουτσάρει την ομάδα της Φθιώτιδας στο εφετινό πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες αργότερα, ήταν η σειρά της ΑΕΛ να χωρίσει τους δρόμους της με τον Γκόρνταν Πέτριτς. Ο 50χρονος προπονητής έκανε την προετοιμασία των Θεσσαλών, ωστόσο οι "Βυσσινί" δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια και ο Σέρβος έφυγε από την ΑΕΛ, χωρίς να την καθοδηγήσει σε επίσημο παιχνίδι. Η "σκυτάλη" πέρασε στην ΑΕΚ, η οποία μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπορ και την εντός έδρας ήττα - σοκ από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αποφάσισε να απομακρύνει από τον πάγκο της Ένωσης τον Μιγκέλ Καρντόσο
. Ο Πορτογάλος έμεινε 90 ημέρες στην τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου και μέτρησε μόλις 3 ευρωπαϊκά ματς και 1 παιχνίδι πρωταθλήματος. Από την Αθήνα, η "ηλεκτρική καρέκλα" των προπονητών μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάββας Παντελίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη μετά την ήττα των "κίτρινων" από το Βόλο και αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το "μουδιασμένο" ξεκίνημα της ομάδα στο πρωτάθλημα. Πέμπτος και τελευταίος προπονητής που μπήκε στη λίστα των αποχωρησάντων είναι ο Άκης Μάντζιος. Παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Μάντζιος παρουσίασε μια ανταγωνιστική ομάδα. Όμως στο ποδόσφαιρο μετρούν τα αποτελέσματα και το μηδέν στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, ήταν ο λόγος της λύσης της συνεργασίας των "κυανέρυθρων" με τον 50χρονο προπονητή.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ