2019-09-02 19:30:31
Φωτογραφία για Τις λιγότερες δωρεάν υπηρεσίες στην Ευρώπη για τουρίστες προσφέρουν Ρόδος, Αθήνα και Ηράκλειο
Στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης που προσφέρουν τις λιγότερες δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας, δραστηριοτήτων, μεταφορών, εκδηλώσεων, ίντερνετ αλλά και σύμφωνα με την καταλληλότητα κατανάλωσης του νερού βρύσης, κατατάσσονται η Αθήνα, το Ηράκλειο και η Ρόδος, σε έρευνα που διενήργησε στους 38 δημοφιλέστερους από αυτούς η γερμανική ταξιδιωτική πλατφόρμα Omio.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των κριτηρίων αξιολόγησης για δωρεάν υπηρεσίες προς τουρίστες, η Ρόδος κατατάσσεται στην 32η θέση, η Αθήνα στην 34η και το Ηράκλειο στην 36η.

Μάλιστα, όσον αφορά το νερό βρύσης, όλοι οι προορισμοί αναδεικνύονται ως κατάλληλοι για κατανάλωση του νερού εκτός από τους τρεις ελληνικούς προορισμούς, την Κωνσταντινούπολη, την Αττάλεια, την Αδριανούπολη και το Αρτβίν της Τουρκίας και τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Οι προορισμοί με τις περισσότερες δωρεάν δραστηριότητες στο φάσμα που μελέτησε η έρευνα ήταν, με σειρά προτεραιότητας, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, η Μαδρίτη και το Άμστερνταμ.

Η έρευνα χρησιμοποιήσε δεδομένα για τα έτη 2016 και 2017 από τη MasterCard και το Euromonitor.

TornosNews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The Moon and Jupiter over the Alps
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The Moon and Jupiter over the Alps
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ