2019-09-03 02:23:01
Φωτογραφία για Κατάσχεση πάνω από 20.000 λαθραίων τσιγάρων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο υπαλλήλων στο Β΄ Τελωνείο Αερολιμένα «Μακεδονία», με τη χρήση μηχανήματος X-RAY, στις αποσκευές επιβατών πτήσης από το Ερεβάν της Αρμενίας προς τη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν 24 αποσκευές που περιείχαν 22.966 πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων, των 20 τεμαχίων η κάθε μία, δηλαδή συνολικά 459.320 τεμάχια τσιγάρα, τα οποία και κατέσχεσαν, οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις των οποίων ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 96.853,93 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του εν λόγω ελέγχου, εντοπίστηκε, από τους τελωνειακούς υπαλλήλους, μέσα σε μία χειραποσκευή επιβάτη ποσότητα τσιγάρων. Στη συνέχεια αναζητήθηκαν από τη λίστα επιβατών τα άτομα που συνδέονταν με τον επιβάτη αυτό, οπότε και οι τελωνειακοί υπάλληλοι της βάρδιας προχώρησαν άμεσα σε καθολικό έλεγχο των αποσκευών της πτήσης, που οδήγησε στον εντοπισμό της ανωτέρω ποσότητας λαθραίων τσιγάρων.

Στις περισσότερες αποσκευές μάλιστα βρέθηκαν διάσπαρτοι κόκκοι καφέ και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (καπάκια) προκειμένου να αλλοιωθεί η απεικόνιση του περιεχομένου των αποσκευών κατά τον έλεγχο με το μηχάνημα X-RAY.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ