2019-09-04 08:55:34
Φωτογραφία για Τουλάχιστον 131 μετανάστες περισυνελέγησαν την Τρίτη στα ανοιχτά Χίου και Σάμου
Τουλάχιστον 131 μετανάστες και πρόσφυγες περισυνελέγησαν, τις πρωϊνές ώρες σήμερα από το Λιμενικό Σώμα, σε διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε θαλάσσιες περιοχές της Χίου και της Σάμου.

Στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν, από πλωτό του Λιμενικού, 47 μετανάστες, ενώ στην ίδια περιοχή, σε άλλο περιστατικό και μετά από τηλεφώνημα επιβαίνοντα σε λέμβο με πρόσφυγες, περισυνελέγησαν ακόμα 51 μετανάστες που οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Βαθέος.

To πρωί, στη θαλάσσια περιοχή «ΝΕΝΗΤΩΝ» της Χίου περισυνελέγησαν από πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο 27 μετανάστες. Επίσης, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι της Χίου εντοπίστηκε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με 6 μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.

Εν τω μεταξύ, στον εντοπισμό 58 μεταναστών και στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών τους, 25 και 28 ετών αντίστοιχα, προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, χθες, στελέχη των Λιμενικών Αρχών Κεφαλληνίας και Λευκάδας.

Περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της παραλίας «ΔΑΦΝΟΥΔΙ» της Κεφαλλονιάς το σκάφος «SUN LEGENDE 41», το οποίο μετέφερε τους 58 αλλοδαπούς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ