2019-09-04 10:00:47
Φωτογραφία για Eπιστρέφει για 7η σεζόν με νέα συχνότητα προβολής - Η ανακοίνωση...
O «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμη περισσότερα μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο NISSAN JUKE.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» στην Ελλάδα, δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και καλοπροαίρετο χιούμορ, τους νέους παίκτες και το υπέροχο κοινό. Μαζί του η εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών. Η 27χρονη Βάλια έχει σπουδάσει αισθητική αλλά εργάζεται από τα 18 ως μοντέλο με συμμετοχές σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει δική της στήλη ( Valia’s Choice) σε site, όπου μιλάει για θέματα μόδας, ομορφιάς και well being είτε μέσα από άρθρα, είτε μέσα από βιντεάκια μικρού μήκους. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο κατά 22 χρόνια μικρότερος αδελφός της ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κάνει pilates, πηγαίνει κινηματογράφο και βλέπει… «Τροχό της Τύχης»!


 Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το παιχνίδι θα προβάλλεται από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18:40 και αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον με νέες προσθήκες και αλλαγές. Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επί πλέον κέρδη. 

Μετρώντας πέντε τηλεοπτικές σεζόν, ο «Τροχός της Τύχης» έχει χαρίσει 11 αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες! Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, «Κρεμάλα», και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο καθώς στο original format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D, το ισπανικό Antena 3 ενώ το παιχνίδι από το 2016 προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Στο Star το σύνθημα είναι εδώ και χρόνια ένα, «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»

Πρεμιέρα 8 Σεπτεμβρίου

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ