2019-09-04 12:20:36
Φωτογραφία για Στέφανος Μιχαήλ: Δεν μου αρέσει να κάνω ούτε τρελά,ούτε μεγάλα όνειρα...
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Στέφανος Μιχαήλ, στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μίλησε μεταξύ άλλων για τα προσωπικά του.

 Εσένα σε ενοχλεί όταν σε προσεγγίζουν μόνο για την εξωτερική σου εμφάνιση;

 Όταν με προσεγγίζουν «μόνο», όπως είπες, ναι. Αυτό είναι επιφανειακό. Αν άλλαζες τη λέξη και μου έλεγες ότι «σε προσεγγίζουν, αρχικά, λόγω της εμφάνισης», θα σου απαντούσα διαφορετικά. Δεν με ενοχλεί, επειδή όλοι, μα όλοι, το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε σε κάποιον είναι η εμφάνιση. Το πρώτο. Κι αυτό δεν είναι κακό. Από εκεί και πέρα, όμως, για να προχωρήσει μία σχέση, μία οποιαδήποτε είδους σχέση, υπάρχουν άλλα πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την εμφάνιση. Αλλά, όπως σου είπα, όλοι έχουν γεμίσει πια ανασφάλειες. Φοβούνται ακόμη και να παραδεχτούν τα αισθήματά τους για έναν άνθρωπο. Φοβούνται την έκθεση.

  Έχεις νιώσει μόνος, μέσα σε παρέες ή κάνοντας «αναγκαστικές» συναναστροφές, ακόμα και στη δουλειά; 


Στη δουλειά, όχι. Αλλά, άλλες φορές, σε νέες παρέες ή συναθροίσεις, ναι, έχω νιώσει μόνος. Ένιωθα ότι δεν κολλούσα.

 Ποιο είναι το πιο τρελό σου όνειρο; 

Δεν μου αρέσει να κάνω ούτε μεγάλα, ούτε τρελά όνειρα. Προτιμώ να επιλέγω πράγματα και βήματα που επιτυγχάνονται. Να πηγαίνω εκ του ασφαλούς, δηλαδή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα κερδίσω.

 Μα, και το ρίσκο έχει μεγάλη ηδονή… 

 Δεν ξέρω, για μένα δεν έχει. Εγώ βαδίζω εκ του ασφαλούς. Δηλαδή, δεν ονειρεύομαι σπουδαία πράγματα. Το μεγαλύτερό μου όνειρο, να το πω έτσι, είναι να κάνω στη δουλειά μου αυτό που αγαπώ και να ανοίξω «σπίτι».

 Τι εννοείς; 

 Εννοώ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και παιδιά. Θέλω να ζω μία ήρεμη ζωή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ