2019-09-04 18:20:18
Φωτογραφία για Το «Πρωινό» επιστρέφει! Η επίσημη ανακοίνωση για τα νέα πρόσωπα...
Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει και το «Πρωινό» ξανασερβίρεται για 7η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Και αυτή τη χρονιά στο πλευρό της διάσημης παρουσιάστριας βρίσκονται σταθερά οι τρεις στενοί συνεργάτες της, Άρης Καβατζίκης, Αφροδίτη Γραμμέλη και Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Φυσικά, η σταθερή αξία της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 παραμένει η Λίτσα Πατέρα, ενώ στην κουζίνα του «Πρωινού» επιστρέφει ο Βασίλης Καλλίδης. Στην ομάδα της εκπομπής με τη στήλη της και η Ράνια Θρασκιά.

 Ένα από τα νέα πρόσωπα του «Πρωινού» είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, που αναλαμβάνει να μιλά με αγαπημένα πρόσωπα και αναδεικνύει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους.

 Την ομάδα του «Πρωινού» συμπληρώνουν ο Δρ. Σπύρος Μαζάνης, ο διαιτολόγος- διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, ο interior designer Νίκος Κωνστάντης, ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, o Χρήστος Νέζος αλλά και η Πολυξένη Καραμίχα από τη Θεσσαλονίκη.

 Πλήρης ανανέωση και στη συντακτική ομάδα του «Πρωινού». Ως γνωστόν, την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο Γιώργος Πράτανος, με βοηθό αρχισυντάκτη τη Βένια Καραγιάννη και υπεύθυνο καλεσμένο τον Μανώλη Σκοπελίτη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Περικλής Βούρθης.

 Το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά καθημερινά στις 10 το πρωί στον ΑΝΤ1. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ