2019-09-04 18:27:06
Φωτογραφία για Θα δούμε ένα νέο iPhone SE για να περιορίσει την πτώση των πωλήσεων;
Οι πωλήσεις των iPhone δεν πηγαίνουν και πολύ καλά για αρκετό καιρό τώρα. Η Apple θα σκεφτόταν να το περιόριζε αυτό (ακόμη και να το σταματήσει) την αιμορραγία με την επανέναρξη ... του iPhone SE !  

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο ειδήσεων Nikkei, ένα νέο iPhone SE θα μπορούσε να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 . Εξοπλισμένο με οθόνη 4,7 ιντσών και εξαρτήματα του iPhone 8 , που πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές (μεταξύ 400 και 450 δολαρίων), αυτό το μοντέλο θα έχει κάποια στοιχεία για να επιβληθεί στις αναπτυσσόμενες αγορές , ακόμη και αν σημειώσουμε ότι η πτώση των πωλήσεων του iPhone αφορά επίσης και τις λεγόμενες "πλούσιες" χώρες (Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία κ.λπ.).

Η έναρξη ενός iPhone SE την άνοιξη θα μπορούσε επίσης να "εξομαλύνει" τα απογοητευτικά αποτελέσματα του επόμενου iPhone 11, υποθέτοντας φυσικά ότι και αυτά τα μοντέλα δεν θα πάνε τόσο καλά. Παραμένει το ερώτημα σχετικά με τις τιμές: η Apple θα μπεί στον πειρασμό να ζυγίσει το κέρδος της προηγούμενης έκδοσης SE περνώντας το σήμα των 500 δολαρίων; Μεταξύ της "κερδοφορίας" και του "όγκου πωλήσεων", η καρδιά της Apple συχνά τείνει να κλίνει υπέρ της πρώτης επιλογής ...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ