2019-09-05 15:04:43
Φωτογραφία για Δείτε το απίστευτο διαμέρισμα που πωλείται!
 Σκέφτεσαι να αγοράσεις σπίτι και αυτοκίνητο; Τώρα μπορείς να βρεις ένα σπίτι με δύο

αυτοκίνητα…. Τι εννοούμε; Στο Μαϊάμι πωλείται ένα ρετιρέ και μαζί ο ιδιοκτήτης θα έχει μία Lamborghini και μία Rolls-Royce. Πρόκειται για το Palazzo del Cielo -που σημαίνει στα ιταλικά “το παλάτι του ουρανού”- και είναι ένα από τα ρετιρέ στα αρχοντικά του Acqualina, ένα νέο υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Sunny Isles Beach, βόρεια του Μαϊάμι.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 47ο όροφο. Τα 929 τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού καλύπτονται από μαρμάρινα πατώματα, διαθέτει πισίνα με γυάλινο πυθμένα 1.200 τετραγωνικών μέτρων και υπαίθριο χώρο βεράντας 278 τετραγωνικών μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης θα παραλάβει μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού και τα κλειδιά μίας Rolls-Royce Cullinan και μίας Lamborghini Aventador. Φυσικά, υπάρχουν και διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ για τα δύο supercar. Δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση είναι της Aventador, αλλά ακόμα και μία “απλή” Aventador S coupe είναι για πολλούς όνειρο.

Όσον αφορά την τιμή, μιλάμε για το ποσό των 38 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είναι το πιο ακριβό στο συγκρότημα. Εκεί, οι τιμές κυμαίνονται από 8,4 μέχρι και 55 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκρότημα Acqualina βρίσκεται η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων Rolls-Royce στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου μίας κόκκινης Ghost Series II.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ