2019-09-06 21:26:24
Φωτογραφία για Τα FreeBuds 3 της Huawei είναι οι κλώνοι των AirPods με ενεργή ακύρωση θορύβου
Στο συνέδριο IFA 2019, η Huawei ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά της τα το Huawei FreeBuds 3. Τα τελευταία ασύρματα ακουστικά από την εταιρεία έρχονται με το ολοκαίνουργιο chip της Kirin A1. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο τσιπ με Bluetooth 5.1 και BLE 5.1 ​​στον κόσμο.  

Το τσιπ Kirin A1 προσφέρει διπλής υποστήριξης καναλιού Bluetooth οδηγώντας έτσι σε 30% χαμηλότερη λανθάνουσα κατάσταση μόλις 190ms και δραστική μείωση κατά 50% στην κατανάλωση ρεύματος.

Ο σχεδιασμός των FreeBuds είναι σαφώς εμπνευσμένος από τα AirPods, αν και η εμφάνιση τους εδώ είναι ότι η Huawei προσφέρει τα ακουστικά στο μαύρο χρώμα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό για το FreeBuds 3 είναι ότι έρχονται με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) που δεν διαθέτουν τα AirPods. Η Huawei ισχυρίζεται ότι τα ANC είναι δυνατό να αφαιρέσει σχεδόν 15dB εξωτερικού θορύβου που θα πρέπει να επιφέρει αισθητή διαφορά στην ποιότητα του ήχου.


Όπως και τα AirPods, το Huawei FreeBuds μπορεί επίσης να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε smartphone της Huawei. Τα οφέλη που προσφέρονται από το τσιπ Kirin A1 είναι επίσης διαθέσιμα μόνο όταν τα FreeBuds χρησιμοποιούνται με ένα smartphone της Huawei.

Τα ίδια τα FreeBuds μπορούν να διαρκέσουν περίπου 4 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Αυτό μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας την κυκλική θήκη φόρτισης η οποία μπορεί να αυξήσει τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 20 ώρες. Η ίδια η θήκη μπορεί να φορτιστεί από 0-100% σε μόλις 30 λεπτά όταν φορτίζεται μέσω ενσύρματης σύνδεσης.

Δεν υπήρχε καμιά αναφορά για τη διαθεσιμότητα ή την τιμολόγηση του Huawei FreeBuds 3 αλλά εκτιμάται κοντά στα 100 ευρω. Θα πρέπει να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες γι 'αυτά αργότερα αυτό το μήνα όταν η Huawei ανακοινώσει τη σειρά Mate 30 στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ