2019-09-06 21:54:57
Φωτογραφία για Άκυρο σε πρόσκληση της Βασίλισσας Ελισάβετ να την επισκεφτούν, έριξαν οι Χάρι και Μέγκαν
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απάντησαν αρνητικά στη πρόταση να ταξιδέψουν

στην οικία της Βασίλισσας στη Σκωτία - Ένα μήνα πριν είχε βρεθεί εκεί ο Ουίλιαμ με την οικογένειά του

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απάντησαν αρνητικά σε πρόταση της Βασίλισσας Ελισάβετ, για να την επισκεφτούν στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία. Η Βασίλισσα συνηθίζει να προσκαλεί μέλη της βασιλικής οικογένειας να την επισκεφτούν στο Κάστρο, κατά τη διάρκεια της δίμηνης παραμονής της εκεί, κάτι που έκανε και με τους εγγονούς της φέτος.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Ουίλιαμ και η δική του οικογένεια αποδέχτηκαν την πρόσκληση, ωστόσο ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θέλησαν να κάνουν φέτος το ταξίδι, καθώς θεώρησαν πως ο γιός τους, Άρτσι, ήταν πολύ μικρός.

Πηγή από τη βασιλική οικογένεια ανέφερε σχετικά πως... «ο Χάρι και η Μέγκαν δεν είχαν σχέδια να πάνε στο Μπαλμόραλ αυτό το καλοκαίρι, καθώς πιστεύουν πως ο Άρτσι είναι πολύ μικρός για να ταξιδέψει». Ωστόσο, η ίδια πηγή άφησε υπονοούμενα για την απόφαση του ζευγαριού... «είναι λίγο περίεργο, καθώς η ηλικία του παιδιού δεν τους εμπόδισε να ταξοδέψουν στην Ίμπιζα για μια εβδομάδα και αργότερα να δουν τον Έλτον Τζον στην Ίμπιζα».


Πέρσι, το ζευγάρι δεν μετέβη στη Σκωτία λόγω της εγκυμοσύνης της Μέγκαν, ενώ πηγή τόνισε πως η ασφάλεια δεν θα ήταν πρόβλημα, καθώς η οικογένεια του Χάρι θα βρισκόταν υπό πολύ αυστητή επιτήρηση. «Αν ήθελαν ιδιωτικότητα ή προστασία, κάτι που αποτελούσε δικαιολογία του Χάρι για τη χρησιμοποίηση ιδιωτικών τζετ, τότε πρέπει να πούμε πως δεν υπάρχει πιο ασφαλής προορισμός διακοπών από το σπίτι της Βασίλισσας στη Σκωτία. Η Μέγκαν δεν έχει πάει ποτέ εκεί και η Βασίλισσα απογοητεύτηκε από την απόφασή τους αυτή».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ