2019-09-06 23:30:23
Φωτογραφία για Ρόδος: Ισπανός τουρίστας πήγε για διακοπές και... «ρήμαξε» 17 αυτοκίνητα
Οι διαρρήξεις σημειώθηκαν σε παραλιακές περιοχές της Καταββιάς της Απολακκιάς και στο Πρασονήσι

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών Ρόδου βρίσκεται απο χθες το μεσημέρι ένας 59χρονος Ισπανός ο οποίος πήγε στη Ρόδο για διακοπές απο τον περασμένο Ιούλιο, αλλά μαζί με άλλα δύο άτομα είχαν επιδοθεί απο κοινού σε «μπαράζ» παραβιάσεων σταθμευμένων αυτοκινήτων, τα περισσότερα απο τα οποία ήταν ενοικιασμένα απο τουρίστες.

Οι διαρρήξεις αυτές σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", σημειώθηκαν σε παραλιακές περιοχές της Καταββιάς της Απολακκιάς και στο Πρασονήσι.

Ο δράστης μαζί με τους συνεργούς του, παραβίαζε συστηματικά αυτοκινητα που ήταν σταθμευμένα σε παραλιακές περιοχές και "άρπαζε" απο το εσωτερικό τους αντικείμενα και χρήματα. Για το περιστατικό, η αστυνομια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση πριν απο λίγο:

Συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, ένας 59χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών από αυτοκίνητα.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλους δύο αλλοδαπούς,συνεργούς του συλληφθέντα, οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως διακριβώθηκε έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση προανακριτικώνδεδομένων της υπόθεσης, ο 59χρονος ακολουθώντας συγκεκριμένο τρόποδράσης (modus operadi) επιδίδονταν από κοινού μαζί με δυο συνεργούς του στη παραβίαση σταθμευμένων οχημάτων κοντά σε παραλίες – τουριστικάαξιοθέατα της νότιας Ρόδου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα καιαντικείμενα.

Αστυνομικοί που διερευνούσαν σχετικές καταγγελίες κατάφεραν χθες τοαπόγευμα να εντοπίσουν τον 59χρονο, βάζοντας τέλος στην εγκληματική τουδραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τοΑστυνομικό Τμήμα της Νότιας Ρόδου σε συνεργασία με την ΥποδιεύθυνσηΑσφαλείας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, εξιχνιάστηκαν

δεκαεπτά διαρρήξεις οχημάτων τις οποίες διέπραξαν οι κατηγορούμενοι το χρονικό διάστημα από 27.07. έως 04.09.2019.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες εγκληματικές πράξεις.

protothema

Πηγή: rodiaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ