2019-09-08 13:59:29
Φωτογραφία για Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ - [ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη]
             Ο Θεόδωρος Στούπας εξελέγη σήμερα το πρωί Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στις δημαιρεσίες στο Δημαρχείο Βόνιτσας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Πογωνιώτης, από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και γραμματέας ο Σπύρος Καταγής, από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα. 

Στην 7μελή Οικονομική Επιτροπή: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο δήμαρχος Γ. Αποστολάκης (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Δημήτριος Βίτσας και Νικόλαος Πάντας. 

Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι:

Κώστας Τσακάλης και Σωτήρης Προδρομίτης απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Αποστόλης Πέρλης από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμφωνία Ελπίδας Δημήτρης Μασούρας.........  

Στην 7μελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πάντας (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Κώστας Τσακάλης και Αθηνά Βέμη- Καρέλου. 

Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Ανδρέας Καλαντζής και Λεωνίδας Τζεφριός απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Δημήτρης Παξινός από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και η Καίτη Σιαπλαούρα από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.
 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ