2019-09-08 18:00:53
Φωτογραφία για Τα πάντα για το νέο τηλεπαιχνίδι του Φώτη Σεργουλόπουλου!
Με ένα νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha,που βασίζεται σε διαπραγματεύσεις,συμφωνίες και διαφωνίες μεταξύ των παικτών,επιστρέφει στην τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Οι κανόνες

Στην πρωτότυπη του εκδοχή το παιχνίδι αποτελείται από 3 γύρους.

Στον πρώτο γύρο οι τέσσερις παίκτες,έχοντας στην...τραπεζά τους κάποιο αρχικό ποσό θα πρέπει να συζητήσουν και να αποφασίσουν γρήγορα τις απαντήσεις που θα δώσουν στον παρουσιαστή,όσο περισσότερο αργούν να αποφασίσουν το ποσό μειώνεται.

Εάν απαντήσουν σωστά,κερδίζουν το ποσό που υπάρχει την στιγμή που σταματά ο χρόνος,αν από την άλλη απαντήσουν λάθος το ποσό που υπάρχει στην τράπεζα εκείνη την στιγμή,μειώνεται στο μισό και αποτελεί το ποσό εκκίνησης του δεύτερου γύρου.

Στον δεύτερο γύρο,τα πράγματα δυσκολεύουν,καθώς εδώ η ερώτηση του παρουσιαστή έχει δύο σωστές απαντήσεις και οι παίχτες πρέπει να συμφωνήσουν ομόφωνα και για τις δύο,στο τέλος αυτού του γύρου οι παίκτες ψηφίζουν μυστικά μεταξύ τους,για το ποιόν συμπαίκτη τους θέλουν εκτός παιχνιδιού.


Εάν δεν υπάρξει συμφωνία,θα γίνει μια επιπλέον...μονομαχία για να..κλειδώσει η τελική τριάδα.

Στον τρίτο γύρο,οι 3παίκτες συνεχίζουν την ίδια διαδικασία με κάποιες επιπλέον δυσκολίες,ενώ στο τέλος αυτού του γύρου το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στην...τράπεζα,σπάει σε 3 μέρη (60%,30% και 10% του ποσού)

Στον τέταρτο και τελευταίο γύρο,οι παίκτες θα πρέπει να συμφωνήσουν ποιος θα πάρει το κάθε μερίδιο,εν τω μεταξύ ο χρόνος τους τρέχει και όσο περισσότερο αργούν να αποφασίσουν εκείνος μειώνεται,εάν δεν υπάρξει συμφωνία,ο χρόνος παγώνει για λίγο και ο καθένας τους αρχίζει να εξηγεί στον παρουσιαστή γιατί πιστεύει πως δικαιούται αυτός το μεγαλύτερο μερίδιο.

Εάν τα βρουν,προχωρούν στις τελικές ερωτήσεις και ο καθένας παίρνει το ποσό που συμφώνησε,εάν πάλι όχι,ο το ποσό χάνεται και οι τελικές ερωτήσεις δεν πραγματοποιούνται ποτέ Πηγή: TV Έθνος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ