2019-09-08 18:33:35
Φωτογραφία για Η Samsung επιβεβαιώνει ότι το Apple TV + θα είναι διαθέσιμο στις τηλεοράσεις της
Στη διάσκεψη IFA2019 , η Samsung επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η υπηρεσία του καναλιού Apple TV + θα είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις της (χωρίς να προσδιορίζει τα σχετικά μοντέλα). 

Η υπηρεσία συνδρομής θα είναι διαθέσιμη μέσω του Samsung Smart TV Guide και η Bixby θα μπορεί να εκκινήσει την Apple TV + και με την φωνή.

Αυτή η επιβεβαίωση δεν είναι μια έκπληξη αφού η Apple και η Samsung έχουν υπογράψει μια εταιρική σχέση στις αρχές του έτους που θα επιτρέψει στα μελλοντικά κανάλια της Samsung να ενσωματώσουν τις υπηρεσίες που συνήθως προσφέρονται στην Apple TV και το περιεχόμενο της εφαρμογής Τηλεόραση (για να μην αναφέρουμε ακόμη και τη συμβατότητα με το AirPlay 2).

Η Samsung είναι ο μόνος κατασκευαστής των οποίων τα τηλεοπτικά μοντέλα θα ενσωματώσουν την εφαρμογή τηλεόρασης (ορισμένα μοντέλα Sony, LG ή Vizio θα είναι με το AirPlay 2 ). Δεδομένης της δεσπόζουσας θέσης της Samsung στην αγορά της τηλεόρασης, η Apple εγγυάται τουλάχιστον ότι η μελλοντική της υπηρεσία SVoD θα έχει κάποια αρκετά μεγάλη διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία Apple TV + θα πρέπει να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ