2019-09-09 19:19:40
Φωτογραφία για Από αυτή τη σπάνια νόσο πέθανε ο 13χρονος Δημήτρης στην Κρήτη
Ο 13χρονος Δημήτρης Τσαφαντάκης ο οποίος εδώ και 45 ημέρες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχασε χθες τη μάχη βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Κρήτη.

Μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του 13χρονου αγοριού εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Συγκλονισμένος από την απώλεια του παιδιού του, ο Νίκος Τσαφαντάκης ανέφερε ότι «το παιδί είχε μια απλή, ιάσιμη λεμφοβλαστική λευχαιμία, η οποία όμως εξελίχθηκε επιθετικά και σε 45 ημέρες κατέληξε».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαφαντάκη, ακόμη και οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του νεαρού Δημήτρη. «Οι γιατροί μας είχαν πει ότι πρόκειται για ιάσιμη ασθένεια. Ούτε εκείνοι περίμεναν αυτή την κατάληξη», είπε ο κ. Τσαφαντάκης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του 13χρονου πρόκειται για σπάνια νόσο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες κι ενώ το παιδί νοσηλευόταν στην Αιματολογική Κλινική, είχε γίνει έκκληση από την οικογένειά του για αίμα και αιμοπετάλια. Δυστυχώς όμως το μοιραίο επήλθε.


Ο πατέρας του Νικόλαος Τσαφαντάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο ανέφερε σε μήνυμά του: «Δυστυχώς η πορεία μας είχε άδοξο τέλος. Ο μικρός μας Δημήτρης κατέληξε. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και την βοήθεια του όλον αυτόν τον καιρό. Το αίμα και τα αιμοπετάλια που δόθηκαν για τον μικρό μας βρίσκονται στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και θα διατεθούν για όποιον τα έχει ανάγκη».

Η κηδεία του Δημήτρη θα γίνει αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Δούλι Μονοφατσίου, στις 11:00 το πρωί.
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ