2019-09-10 00:22:28
Φωτογραφία για Βρετανίδα γέννησε κοριτσάκι μετά από... 11 αγόρια
Είναι η πρώτη φορά που μητέρα στη Βρετανία φέρνει στον κόσμο 10 «σερί» αγόρια! Η 39χρονη Αλέξις Μπρέτ θεωρούσε ότι τίποτα δεν μπορούσε να την εκπλήξει πια. Ωστόσο... ήρθε το 11ο παιδάκι της και ήταν κορίτσι!

«Πετάμε πάνω από το φεγγάρι», λέει η τρισευτυχισμένη Alexis, ενώ η μικρή Cameron βρίσκεται στην αγκαλιά της.«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, τώρα είμαι χαρούμενη όσο δεν πάει. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα», συμπλήρωσε.

Παρόλο που είναι μόλις λίγων εβδομάδων, η μικρή Κάμερον έχει ήδη αξιοσημείωτη επίδραση στους δέκα αδερφούς της, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από δύο έως 17 ετών.

Ο μπαμπάς Ντέιβιντ, ένας 44χρονος οδηγός, δήλωσε: «Γενικά, συμπεριφέρονται καλύτερα όταν είναι γύρω της. Προσπαθούν να είναι ήσυχοι, για να μην την ξυπνάνε. Θέλουν επίσης να βοηθούν με το... μπιμπερό».

Η Alexis εξηγεί, από την άλλη, ότι παρόλο που η Κάμερον ήταν μία απροσδόκητη εγκυμοσύνη, είναι πολύ χαρούμενη που, τελικά, έφερε στον κόσμο και ένα κοριτσάκι και αισθάνεται ότι η οικογένειά τους είναι πλέον πλήρης. «Σίγουρα, σταματάμε τώρα», πρόσθεσε γελώντας.
tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ