2019-09-10 03:47:57
Φωτογραφία για Τον χαβά του ο Τραμπ: Να φροντίσουμε να μην περάσουν στις ΗΠΑ κακοί από τις Μπαχάμες
Ανέσυρε ξανά από την ατζέντα του δηλώσεις που δεν συμπορεύονται με τη φιλανθρωπική

δράση. Οι προσβολές και τα ρατσιστικά σχόλια σε βάρος μεταναστών υποβάλλονται, άλλωστε, συχνά από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι οι αμερικανικές αρχές θα πρέπει να προσέχουν ποιους ανθρώπους δέχονται μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Ντόριαν από τις Μπαχάμες, που άφησε πίσω του ένα ρημαγμένο τοπίο και πάνω από 40 νεκρούς.

«Μπορεί να υπάρχουν πολύ κακοί έμποροι ναρκωτικών» επισήμανε ο Τραμπ.

«Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ ποιοι θα γίνουν δεκτοί στο αμερικανικό έδαφος, είπε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. "Οι πάντες θα πρέπει να διαθέτουν τα σωστά έγγραφα (...) Οι Μπαχάμες έχουν τεράστια προβλήματα με ανθρώπους που (...) δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Δεν θέλω να επιτρέψω σε αυτούς τους ανθρώπους, που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στις Μπαχάμες, να έρθουν στις ΗΠΑ, κυρίως τους πολύ κακούς, τα μέλη των συμμοριών και τους πολύ κακούς εμπόρους ναρκωτικών», εξήγησε.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε στη Φλόριντα ένα πλοίο που μετέφερε 1.500 πληγέντες από τις Μπαχάμες. Αρκετές εκατοντάδες από αυτούς όμως δεν κατάφεραν να πατήσουν στο αμερικανικό έδαφος, επειδή δεν διέθεταν βίζα. Ο διευθυντής της συνοριακής αστυνομίας Μαρκ Μόργκαν έκανε λόγο για λάθος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ